2013-06-29 09:33:05
Φωτογραφία για Σβήστηκε η... μισή πoινή του Παναθηναϊκού
Το Εφετείο της Ευρωλίγκας έκανε εν μέρει δεκτή τη μία εκ των δύο εφέσεων του Παναθηναϊκού, ο οποίος στη χειρότερη των περιπτώσεων θα μπει στη νέα χρονιά με 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Όλα όσα έλαβαν χώρα στο Ο.Α.Κ.Α. στην προημιτελική σειρά απέναντι στη Μπαρτσελόνα είχαν επιφέρει στον Παναθηναϊκό ποινή 3 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών για «επανειλημμένες και κατάφωρες παραβάσεις» και πρόστιμο €40.000 για χρήση σειρήνων, καπνογόνων και βεγγαλικών, η οποία είχε συμπληρωθεί με ακόμη 1 αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών συν επιπλέον πρόστιμο €30.000 για την υπεράριθμη προσέλευση και στο Game 4 (σ.σ. η έφεση για τη συγκεκριμένη 1 αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών θα εκδικαστεί ξεχωριστά).

Η Κ.Α.Ε. άσκησε έφεση και πέτυχε τη εν μέρει μείωση των 3 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών σε μόλις 1 αναμέτρηση μπροστά σε άδειες εξέδρες, όπερ σημαίνει πως με τα υπάρχοντα δεδομένα, δηλαδή μέχρι να εκδικαστεί κι η ξεχωριστή έφεση, η νέα αγωνιστική περίοδος θα τον βρει χωρίς τον κόσμο του στις πρώτες 2 εντός έδρας υποχρεώσεις του. Το αρχικό πρόστιμο ύψους €40.000 παρέμεινε ως είχε, συνοδευόμενο απ' τη σημείωση-προειδοποίηση πως «η ύπαρξη νέων περιστατικών στις προσεχείς 2 σεζόν θα δικαιολογούν πολύ σκληρότερες κυρώσεις».

Πηγή: gazetta
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ