2013-07-16 15:41:20
Φωτογραφία για ''Μπαμ'' με Ογκουνσότο ο Αχαρναϊκός!
Μεταγραφική "βόμβα" έριξε ο Αχαρναϊκός με την απόκτηση του Πάτρικ Ογκουνσότο. Συμβόλαιο ενός έτους υπέγραψε με το "τριφύλλι" ο Νιγηριανός επιθετικός.

Τα "νερά" της Football League τάραξε ο Αχαρναϊκός καθώς απέκτησε τον Πάτρικ Ογκουνσότο!

Ο 30χρονος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους νεοφώτιστους που ετοιμάζονται για το ταξίδι της Β' Εθνικής έχοντας αυξημένες προσδοκίες.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του ισχυρού άντρα της ομάδας, Γιώργου Μωυσιάδη, στο acharnorama.gr για την σπουδαία μεταγραφή:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να βάλουμε στην οικογένεια του Αχαρναϊκού έναν τόσο μεγάλο ποδοσφαιριστή όσο είναι ο Πάτρικ Ογκουνσότο. Μαζί με τις υπόλοιπες μεταγραφές αποδεικνύεται μέρα με την μέρα πως η ομάδα μπήκε στην Β' Εθνική έχοντας μεγάλες προσδοκίες».

Το όνομα του Ογκουνσότο είναι συνώνυμο του γκολ, έχοντας σημειώσει στην καριέρα του στην Ελλάδα συνολικά 103 τέρματα σε 218 συμμετοχές.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί σε ομάδα της Αθήνας καθώς μέχρι τώρα έχει φορέσει στη χώρας μας τις φανέλες των Εργοτέλη, ΟΦΗ, Αναγέννηση Επανωμής και Ολυμπιακού Βόλου.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ