2013-07-18 19:40:07
Φωτογραφία για Ο ΜΠΙΕΛΙΤΣΑ, Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ Η... ΜΠΑΡΤΣΑ!
Η Μπαρτσελόνα δεν έχει εγκαταλείψει τα... όπλα για την απόκτηση του Νεμάνια Μπιέλιτσα και σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, οι εξελίξεις αναμένονται να είναι θετικές.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα του «encestando.es» η Μπαρτσελόνα έχει καταθέσει βελτιωμένη πρόταση στην Λαμποράλ Κούτσα για την εξαγορά του Νεμάνια Μπιέλιτσα και όπως είναι φυσικό, η ομάδα της Βιτόρια θα προσπαθήσει να κερδίσει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί από την πώληση του παίκτη.

Ο Σέρβος, πάντως όπως αναφέρει το δημοσίευμα προτιμά να παίξει στην Μπαρτσελόνα παρά στην Φενερμπαχτσέ. Πάντως αν όντως η Μπαρτσελόνα τα βρει με την Λαμποράλ Κούτσα και τελικά ο Μπιέλιτσα καταλήξει στην Βαρκελώνη, αυτό είναι κάτι που μπορεί να επηρεάσει και την προσφορά για την απόκτηση του Κώστα Παπανικολάου από τον Ολυμπιακό Ο λόγος είναι, φυσικά, το κατά πόσο η Μπαρτσελόνα είναι σε θέση να εξαγοράσει τόσα συμβόλαια και μάλιστα με ποιο κόστος...

Εκτός από τον Μπιέλιτσα, οι "μπλαουγκράνα" καραδοκούν και για τον Ντέιβιντ Μος, τον οποίο όμως τον θέλουν και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες. Στο κυνήγι απόκτησης γκαρντ, σύμφωνα με όσα αναφέρει το «gigantes.com» βασικός στόχος της Μπαρτσελόνα είναι ο πρώην παίκτης των Λος Άντζελες Λέικερς, Άντριου Γκουντλοκ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ