2013-07-20 19:26:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Πανσέληνος με τη Θωμαή Απέργη στο Ακρωτήρι
Ένα full moon μουσικό live θα πραγματοποιήσει η γοητευτική 25χρονη ερμηνεύτρια Θωμαή Απέργη αυτή τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013 το βράδυ στο κλαμπ "Ακρωτήρι" στην παραλιακή του Ρίου, στην Πάτρα.

Η μοναδική στο είδος της καλλιτέχνιδα που μάλιστα ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια την καριέρα της από την Πάτρα, έχοντας γίνει γνωστή ευρύτερα πλέον γνωστή και δημοφιλής με το υποψήφιο κομμάτι στον εθνικό τελικό επιλογής για την Eurovision, «One Last Kiss» και την επιτυχή συμμετοχή της στο σόου μεταμφιέσεων του Ant1 "Your Face Sounds Familiar", πραγματοποιεί το φετινό καλοκαίρι επιλεγμένες ζωντανές μουσικές εμφανίσεις σε εναλλακτικούς χώρους και κλαμπ, ανά την Ελλάδα.

Σήμερα Σάββατο 20/7 η Θωμαή Απέργη βρίσκεται στην Κρήτη, στο Almyra στην ειδυλλιακή παραλία της Αγίας Πελαγίας στο Ηράκλειο. Η εκδήλωση, που έχει την υποστήριξη της Bacardi, αρχίζει στις 4 το απόγευμα με δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Η Θωμαή ερχόμενη στην Πάτρα, πρόκειται να παρουσιάσει ένα μοναδικά εναλλακτικό πρόγραμμα, με ήχους ποιοτικούς, ακούσματα καλοκαιρινά και διάθεση ανάλαφρη. Επίσης θα ερμηνεύσει τη νέα της επιτυχία, το «Summer nights».

Να θυμίσουμε ότι ανάμεσα στις επιτυχημένες μουσικές μεταμφιέσεις που επιχείρησε η λαμπερή Θωμάη Απέργη στο σόου του ΑΝΤ1 ήταν κι αυτή του θρύλου της ρέγκε, Μπομπ Μάρλει.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ