2013-07-21 16:15:06
Φωτογραφία για ΑΣΧΗΜΑ ΜΠΛΕΞΙΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΠΕΡΝΤΙΕΦ!
Ο προπονητής της Ρουμπίν Καζάν, Κούρμπαν Μπερντίεφ αντιμετωπίζει προβλήματα με την δικαιοσύνη, μιας και βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες που αφορούν την απόκρυψη στοιχείων σε υπόθεση βιασμού!

Η κατηγορία για βιασμό δεν βαραίνει τον ίδιο τον προπονητή της ρωσικής ομάδας, αλλά τον ανιψιό του, με τον Κούρμπαν Μπερντίεφ να κατηγορείται όμως για παρακώλυση της δικαιοσύνης, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr".

Το περιστατικό συνέβη μέσα σε ένα αυτοκίνητο Mercedes. Οι αστυνομικές αρχές του Καζάν ταυτοποιώντας τα στοιχεία κατέληξαν ότι το αυτοκίνητο ανήκει στον Μπερντίεφ, ο οποίος ισχυρίζεται ότι την ημέρα του βιασμού είχε δανείσει το αμάξι στον ανιψιό του. Μάλιστα το θύμα, έχει ήδη αναγνωρίσει τον συγγενή του Μπερντίεφ ως τον δράστη.

Οι αρχές, όπως ήταν φυσικό κάλεσαν τον Κούρμπαν Μπερντίεφ να δώσει κατάθεση και να πει τι γνωρίζει για την υπόθεση, από την στιγμή που το αυτοκίνητο στο οποίο έγινε το περιστατικό του ανήκει. Όμως εναντίον του προπονητή της Ρουμπίν Καζάν, στοιχειοθετείται δικογραφία για απόκρυψη στοιχείων και παρακώλυση της δικαιοσύνης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ