2013-07-21 19:32:05
Φωτογραφία για Φθιώτιδα: Ο κύριος με τη BMW μοίραζε πλαστά 50ευρα, αλλά...
Όταν οι υπαίθριοι έμποροι-παραγωγοί, που είχαν στήσει τους πάγκους με τα προϊόντα στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού, έβλεπαν να σταματάει για να ψωνίσει ο ευγενικός κύριος με την BMW δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι... πρόκειται για απατεώνα.

Μάλιστα ο 35χρονος ιδιοκτήτης του πολυτελούς αυτοκινήτου είχε μέσα μαζί του μέσα στο αυτοκίνητο τη γυναίκα του και τα δυο μικρά παιδιά του.

Ο 35χρονος αγοράζοντας τα προϊόντα πλήρωνε με 50ευρο, αφού όπως έλεγε δεν είχε "ψιλά" και στη συνέχεια παίρνοντας τα ρέστα έφευγε για το επόμενο θύμα του.

Όμως οι παραγωγοί που αμέσως μετά κατάλαβαν ότι τα 50ευρα ήταν πλαστά, ενημέρωσαν έναν συνάδελφό τους που ήταν λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω στον ίδιο δρόμο προς Δομοκό.

Αυτή τη φορά ο απατεώνας όχι μόνο δεν κατάφερε να ξεγελάσει τον παραγωγό, αλλά βρέθηκε και στο αστυνομικό τμήμα, αφού οι αστυνομικοί του Α.Τ. Δομοκού που είχαν ενημερωθεί, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 35χρονος είναι από τον Ασπρόπυργο Αττικής και πάνω του βρέθηκαν και άλλα πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.

Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ερευνούν την υπόθεση ψάχνουν να βρουν τώρα τι "φρούτο" είναι ο κύριος που μοίραζε απλόχερα πλαστά 50ευρα.

lamiareport.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ