2013-07-22 09:30:06
Φωτογραφία για Το ντύσιμο που αδυνατίζει
Βρισκόμαστε πια για καλά στην καρδιά του καλοκαιριού και μας απασχολεί πάρα πολύ η εικόνα που παρουσιάζει το σώμα μας. Το ντύσιμό μας, όπως είναι φυσικό γίνεται πιο ανάλαφρο, άρα και πιο αποκαλυπτικό, οπότε η εικόνα του κορμιού μας, επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την συνολική μας εικόνα.

Εάν ανήκετε στην ομάδα εκείνων των γυναικών, που πέρασαν το χειμώνα μέσα στα γυμναστήρια, υποκλίνομαι και σας ζηλεύω. Έλα όμως που υπάρχουμε κι εμείς, η άλλη ομάδα, που είτε γιατί δεν είχαμε χρόνο ή κέφι, είτε γιατί είμαστε πιο επιρρεπείς στην ...αμαρτία, ή είτε γιατί τα χρόνια ή κάποιες εγκυμοσύνες έχουν αρχίσει να αφήνουν τα σημάδια τους, το κορμί μας έχει κάποιες ατέλειες, που μας κάνουν να είμαστε πιο επιφυλακτικές στα αποκαλυπτικά καλοκαιρινά ντυσίματα.

Ακολουθούν κάποια έξυπνα τρικς, που μπορούν να μας βγάλουν από τη δύσκολη θέση και να μας βοηθήσουν να αισθανθούμε πιο σίγουρες για το σώμα μας αυτό το καλοκαίρι. Είναι έξι απλές συμβουλές, που είναι πολύ εύκολο να τις εφαρμόσετε, αφήνοντας τον πλαστικό σας χειρούργο στα κρύα του λουτρού κι επιπλέον χωρίς να ταλαιπωρηθείτε με εξαντλητικές δίαιτες.


1. Δώστε ύψος στη σιλουέτα σας

Διαλέξτε για το ντύσιμό σας ρούχα που θα είναι του ίδιου χρώματος ή συνδυάστε κομμάτια σε κοντινές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος - από πάνω προς τα κάτω - για να δώσετε μήκος στο κορμί σας. Φορώντας ένα βασικό χρώμα ή αποχρώσεις που μοιάζουν μεταξύ τους - από πάνω προς τα κάτω – η σιλουέτα σας αποκτά ενιαία κάθετη χρωματική γραμμή, που θα σας κάνει να φαίνεστε πολύ πιο λεπτή.

2. Το μαύρισμα είναι ο κρυφός μας σύμμαχος

Το faux μαύρισμα, δεν μόνο πιο υγιεινό για την επιδερμίδα μας, είναι και μια έξυπνη λύση, για να μας κάνει να φαινόμαστε πιο αδύνατες. Όταν το δέρμα μας σκουραίνει, φαινόμαστε πιο λεπτές. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε bronzers για να επέμβετε σε σημεία που είναι πιο απαραίτητο, όπως για παράδειγμα στο στέρνο σας, στις γάμπες σας ή στα μάγουλά σας. Είναι σαν να παίζεις ένα δημιουργικό παιχνίδι με το Photoshop στο σώμα σου. Άλλωστε, πιστέψτε με, πολύ λίγα είναι τα εξώφυλλα που χαζεύετε στα περιοδικά και στις φωτογραφίες των “celebrities” που προβάλουν, δεν έχει γίνει επέμβαση με Photoshop

3. Επιδιώξτε κατακόρυφες γραμμές

Οι κάθετες γραμμές στα prints των υφασμάτων, στα σχέδια ή στις γραμμές που έχουν τα ρούχα μας, βοηθούν επίσης να φαινόμαστε πιο λεπτές. Αυτές οι κατακόρυφες γραμμές στο ντύσιμό μας, μπορούν να δημιουργηθούν με φερμουάρ ή ραφές, καθώς επίσης και να τονιστούν με εσάρπες που έχουν κάθετες ρίγες. Έτσι θα ενθαρρύνουμε τα βλέμματα των γύρω μας να κινηθούν προς τα επάνω ή προς τα κάτω, πράγμα το οποίο θα βοηθήσει στην οπτική επιμήκυνση της σιλουέτας μας.

4. Ήρθε η ώρα να ψηλώσετε

Μόλις...ψηλώσετε, θα φανείτε φυσικά και λεπτότερη. Φορέστε λοιπόν ψηλότερο τακούνι ή ακολουθήστε την trendy τάση της εποχής με τις ψηλές πλατφόρμες σε σχήμα σφήνας, που είναι μια εξαιρετικά άνετη. Μια άλλη έξυπνη και αποτελεσματική λύση για το καλοκαίρι, είναι να φορέσετε ψηλοτάκουνα παπούτσια σε απόχρωση που ταιριάζει με τον τόνο του δέρματος σας. Αυτό το τρικ θα κάνει τα πόδια σας να φαίνονται πιο μακριά, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι θα φαίνονται και πιο αδύνατα συνολικά.

5. Τα «maxi», μπορούν να κάνουν τη διαφορά

Αναρωτιέστε αν υπάρχει κάποιος λόγος για τον οποίο τα maxi φορέματα συνεχίζουν να είναι τόσο δημοφιλή; Η απάντηση είναι πολύ απλή! Η μακριά φιγούρα που δημιουργεί ένα maxi φόρεμα, εξασφαλίζει στη γυναίκα που το φοράει - με άμεσο τρόπο – μια εικόνα πολύ πιο αδύνατη. Εάν τώρα διαλέξετε και το σχέδιο του υφάσματος σωστά, με μικρά κάθετα σχέδια ή μονόχρωμο σκούρο χρώμα, θα εξασφαλίσετε ένα πρόσθετο πλεονέκτημα για εξαιρετικά επιτυχημένο αποτέλεσμα. Στα καταστήματα θα βρείτε φορέματα maxi για όλες τις ώρες, που μπορείτε να τα φορέσετε άνετα το πρωί στο γραφείο και με τα κατάλληλα αξεσουάρ, όπως μια εντυπωσιακή ζώνη ή μια όμορφη εσάρπα να τα φορέσετε και στις βραδινές σας εμφανίσεις.

6. Γυμναστείτε άμεσα με «κορσεδάκια»

Οι κορσέδες όχι μόνο, απαλύνουν τις άσχημες καμπύλες στις μαλακές περιοχές μας, αλλά επιπλέον εξαφανίζουν και τα περιττά παχάκια που έχουμε κληρονομήσει από τις γαστρονομικές μας αταξίες. Στα καταστήματα εσωρούχων θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σχεδίων που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μια πιο λυγερή εμφάνιση. Φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τον σημαντικό ρόλο που παίζει ένα σωστό σουτιέν, το οποίο όταν είναι κατάλληλα εξοπλισμένο, μπορούν κυριολεκτικά να εξαφανίσει κάποια παραπανίσια κιλά από το κορμί σας.
fe-mail.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ