2013-07-26 23:01:07
Φωτογραφία για «Καρφιά» Δανέλλη για τη διακοπή των δρομολογίων της Ολυμπιακής
Βολές κατά της λειτουργίας της Ελληνικής Επιτροπής Ανταγωνισμού, εξαπέλυσε ο ευρωβουλευτής Σπύρος Δανέλλης, μιλώντας στο ΣΚΑΙ Κρήτης για την υπόθεση της ανακοίνωσης από την Olympic Air της διακοπής των... δρομολογίων της προς Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη και Ρόδο, από το ερχόμενο φθινόπωρο.

Ο κ. Δανέλλης υπογράμμισε ότι είναι διάχυτη τόσο στην Επιτροπή Μεταφορών του Ευρωκοινοβουλίου, όσο και στην αρμόδια Επιτροπή Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η εκτίμηση πως πολλά πράγματα δεν λειτούργησαν όπως έπρεπε στο θέμα της συγχώνευσης της Olympic με την AEGEAN . Για το λόγο αυτό άλλωστε, όπως επεσήμανε ο ευρωβουλευτής, έχει καθυστερήσει και η απάντηση της Κομισιόν στο δεύτερο σχετικό αίτημα, μετά την πρώτη αρνητική τοποθέτηση της.

Ο Ηρακλειώτης ευρωβουλευτής ανέφερε ότι σαφέστατα δημιουργούνται μονοπωλιακές καταστάσεις, με τις κινήσεις αυτές της Olympic, για τις οποίες θα πρέπει να ληφθεί μέριμνα, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί περισσότερο ο ήδη δοκιμαζόμενος από την οικονομική κρίση πολίτης.

Δεν έκρυψε δε τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι διακόπτονται δρομολόγια που σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να θεωρηθούν «προβληματικά». Υπογράμμισε τέλος ότι σίγουρα το ζήτημα θα απασχολήσει τα αρμόδια Ευρωπαϊκά όργανα και οι όποιες ενέργειες θα γίνουν γνωστές ως το τέλος Σεπτεμβρίου.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ