2013-07-29 23:58:04
Φωτογραφία για Τονωτική λοσιόν κατά της πιτυρίδας
Για μετά το λούσιμο.

Δοκιμάστε μια απλή θεραπεία στο σπίτι με απλά υλικά, που μπορείτε να βρείτε σε καταστήματα με βότανα και τσάγια, για να μειώσετε την πιτυρίδα και για να αναζωογονήσετε τριχωτό και μαλλιά.

Υλικά:

Αποξηραμένο ιβίσκο

Αποξηραμένο δεντρολίβανο

Αποξηραμένη λεβάντα

Αποξηραμένη τσουκνίδα

Αποξηραμένο πράσινο τσάι

Εκτέλεση:

Αναμείξτε όλα τα αποξηραμένα βότανα σε ένα βάζο. Κάθε φορά που θα κάνετε την λοσιόν θα την ετοιμάζετε εκείνη την ώρα. Φτιάξτε ένα αφέψημα με 2 κουταλιές από τα βότανα σε 2 κούπες ζεστό νερό. Αφήστε τη λοσιόν να κρυώσει και είναι έτοιμη.

Εφαρμογή:

Μετά το λούσιμο και το μαλακτικό, ρίξτε τη λοσιόν στο τριχωτό και κατά μήκος των μαλλιών. Κάντε μασάζ με τις άκρες των δαχτύλων για μερικά λεπτά και στη συνέχεια στεγνώστε τα μαλλιά σας. Η λοσιόν αυτή δεν ξεπλένεται. Εφαρμόστε την μετά από κάθε λούσιμο.


Λίγα λόγια για τα συστατικά:

Ο ιβίσκος: προλαμβάνει την τριχόπτωση, ενισχύει την φυσική ανάπτυξη των τριχών, ενδυναμώνει τα μαλλιά και προλαμβάνει την εμφάνιση της ψαλίδας.

Δεντρολίβανο: ενισχύει την φυσική ανάπτυξη των τριχών, δρα κατά της πιτυρίδας και βελτιώνει την κατάσταση του τριχωτού.

Λεβάντα: ενισχύει την φυσική ανάπτυξη των τριχών, εξισορροπεί την λιπαρότητα στο τριχωτό και το καταπραΰνει από ερεθισμούς και κνησμό. Έχει φυσική αντισηπτική δράση.

Τσουκνίδα: ενισχύει την φυσική ανάπτυξη των τριχών, μειώνει την τριχόπτωση, βελτιώνει την κατάσταση του τριχωτού, εξισορροπεί την λιπαρότητα, δρα κατά της πιτυρίδας και λειτουργεί σαν φυσικό αντισηπτικό. Επίσης, αναζωογονεί και μαλακώνει τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Πράσινο τσάι: ενισχύει την φυσική ανάπτυξη των τριχών, δρα κατά της πιτυρίδας, ενδυναμώνει τριχωτό και μαλλιά.
jenny.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ