2013-07-31 03:04:17
Φωτογραφία για Πρέπει να… «ξηλωθεί» για Μαρτίνεζ η Νάπολι
Τα «καμάκια» που θέλουν να βλέπουν μισογεμάτο το ποτήρι, ισχυρίζονται πως «αφού εγώ θέλω, κατά 50% είναι τελειωμένη η δουλειά». Ε, κάτι τέτοιο περίπου ισχύει και με τη μεταγραφή του Τζάκσον Μαρτίνεζ στη Νάπολι. Διότι ο ιταλικός σύλλογος τα έχει βρει μεν σε όλα με τον Κολομβιανό επιθετικό, ωστόσο η Πόρτο παραμένει προς το παρόν ανυπέρβλητο εμπόδιο. Ύψους… 40 εκατ. ευρώ. Όσο είναι η ρήτρα του 27χρονου στράικερ που έβγαλε μάτια πέρυσι στην Πορτογαλία, σκοράροντας 34 γκολ σε 39 παιχνίδια και τραβώντας το ενδιαφέρον και των Λίβερπουλ, Άρσεναλ, Τότεναμ και Ντόρτμουντ.

Ο μάνατζερ του Μαρτίνεζ λοιπόν, επιβεβαίωσε μεν πως ο παίκτης συμφώνησε με τη Νάπολι (σ.σ. οι πληροφορίες μιλούν για συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 2 εκατ. ευρώ), προέβλεψε ωστόσο πως δεν υπάρχει άλλος τρόπος για ν’ αποκτηθεί από το να καλύψει ο ιταλικός σύλλογος το ποσό που τον αφήνει αυτόματα ελεύθερο.

Κι αυτό διότι η Πόρτο δεν θέλει ν’ αποδυναμωθεί κι άλλο μετά την αποχώρηση των Τζέιμς Ροντρίγκεζ και Ζοάο Μουτίνιο για τη Μονακό. Οπότε, για να πάρει η Νάπολι τον Κολομβιανό θα πρέπει να σπαταλήσει πάνω απ’ τα μισά χρήματα που εισέπραξε για τη μεταγραφή του Καβάνι στην Παρί Σεν Ζερμέν (64 εκατ. ευρώ), από τα οποία ήδη προχώρησε στην απόκτηση των Ιγκουαΐν, Ρέινα, Αλμπιόλ και Μέντες.
pontikonews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δόντια από... ούρα!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δόντια από... ούρα!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ