2013-07-31 22:28:33
Φωτογραφία για Σαντχάουζεν - Ολυμπιακός 2-2
Με τον Ολαϊτάν να ξεχωρίζει και να πετυχαίνει δύο γκολ, ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την Σαντχάουζεν στο τελευταίο του φιλικό επί Γερμανικού εδάφους. Ντεμπούτο για Σαβιόλα-Ρομπέρτο, εξαιρετικός ο Βάις. Πολλές δοκιμές από τον Μίτσελ.

Μια πολύ καλή ευκαιρία για να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα είχε ο Μίτσελ στο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Σαντχάουζεν το οποίο ήταν και το τελευταίο επί Γερμανικού εδάφους.

Οι Πειραιώτες αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με τον Ολαϊτάν να είναι ο πιο δραστήριος παίκτης τους και να πετυχαίνει και τα δύο τέρματα στο 26' και το 59'. Οι Γερμανοί πέτυχαν γκολ με τους Μπλουμ (59') και Κνολ(85').

Όπως προαναφέραμε ο Μίτσελ είχε την ευκαιρία να κάνει δοκιμές. Έτσι παρέταξε την ομάδα με 4-4-2 με τους Διαμαντάκο-Μήτρογλου στην επίθεση, αλλά και πολλές από τις λεγόμενες "ρεζέρβες" ώστε να έχει μια άποψη για όλους (ο Μανωλάς ήταν ο μόνος που αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι).


Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση έκαναν ντεμπούτο οι Σαβιόλα και Ρομπέρτο, ο οποίος στο ένα ημίχρονο που αγωνίστηκε έδειξε την κλάση του σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις, δείχνοντας πως θα εμπνέει σιγουριά φέτος κάτω από τα δοκάρια.

Επίσης για ένα ακόμη ματς ο Βάϊς ήταν εξαιρετικός και έτοιμος να κάνει την διαφορά στα άκρα της ομάδας του Ολυμπιακού. Επόμενο φιλικό για τον Ολυμπιακό το προσεχές Σάββατο με την Λίβερπουλ στο Άνφιλντ.

Με 4-4-2 και πολλές "ρεζέρβες"

Ο Μίτσελ παρέταξε τον Ολυμπιακό με 4-4-2 στο φιλικό με Σαντχάουζεν. με τον Μέγιερ κάτω από τα δοκάρια, Παπάζογλου (δεξιά), Λυκογιάννη (αριστερά), Μανωλά και Σιόβα στην άμυνα.

Στην μεσαία γραμμή ήταν οι Μασάντο, Ντε Βινσέντι, Ολαϊτάν (δεξιά), Φετφατζίδης (αριστερά) και στην επίθεση οι Διαμαντάκος-Μήτρογλου.

Ξεχώρισε ο Ολαϊτάν

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο δεν έκανε κάτι το αξιόλογο στο παιχνίδι με μοναδική εξαίρεση τον Ολαϊτάν ο οποίος ήταν αρκετά δραστήριος και πέτυχε και το γκολ στο πρώτο ημίχρονο για τους "ερυθρόλευκους".

Η πρώτη καλή ευκαιρία στην αναμέτρηση ήταν για την Γερμανική ομάδα στο 15', όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μπλούμ από το ύψος της μικρής περιοχής με σουτ έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 20', ο Ντε Βινσέντι έσκαψε ωραία την μπάλα για τον Μήτρογλου, αλλά ο τελευταίος ήταν σε θέση οφσάιντ.

Έξι λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ (26'), ο Μασάντο εκτέλεσε φάουλ από το ύψος της μεγάλης περιοχής η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ολαϊτάν με κεφαλιά την έσπρωξε στα δίχτυα για το 1-0 υπέρ του Ολυμπιακού.

Στο 28' η Σαντχάουζεν έφτασε στην ισοφάριση όταν ο Κίστερ βγήκε τετ α τετ με τον Μέγιερι στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στο 39' ο Μήτρογλου έδωσε στον Φετφατζίδη ο τελευταίος καθυστέρησε στην περιοχή των Γερμανών με αποτέλεσμα το σουτ που έκανε να κοντράρει και να απομακρυνθεί η μπάλα.

Ντεμπούτο για Σαβιόλα-Ρομπέρτο

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μίτσελ επανέφερε το 4-3-3 με τον Ρομπέρτο να κάνει το ντεμπούτο κάτω από την εστία και λίγο αργότερα στην κορυφή της επίθεσης και το μεγάλο αστέρι ο Σαβιόλα.

Ο Ρομπέρτο ήταν κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Λυκογιάννης, Παπάζογλου, Μετζανί και Μανωλάς στην μεσαία γραμμή οι Φέισα, Σάμαρης Ντομίνγκες και στην τριάδα της επίθεσης οι Φετφατζίδης, Ολαϊτάν και Διαμαντάκος.

Η Σαντχάουζεν στην πιο καλή της ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 55' ο Λάις έκανε το μακρινό σουτ, ο Ρομπέρτο με τα ακροδάχτυλα βρίσκει την μπάλα που χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και ο Μπλουμ στην επαναφορά κάνει το 1-1.

Τέσσερα λεπτά αργότερα (59'), ο Ολυμπιακός πέτυχε και δεύτερο γκολ πάλι με τον Ολαϊτάν. Ο Φετφατζίδης έκλεψε την μπάλα από τον Λάις, την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Ντομίνγκες, ο οποίος την έστρωσε στον Ολαϊτάν και αυτός σε κενή εστία την έσπρωξε στα δίχτυα για το 2-1.

Στο 66' ο Ρομπέρτο έδειξε την κλάση του αποκρούοντας πρώτα σε τετ α τετ και μετά σε σουτ από το ύψος της περιοχής.

Δέκα λεπτά αργότερα (76'), ο Βάις έκανε μια εκπληκτική ενέργεια πέρασε τρεις αντιπάλους έστρωσε την μπάλα στον Κάμπελ αυτός στον Μανιάτη ο οποίος έκανε το σουτ στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στο τέλος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Γερμανική ομάδα ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο 85' με τον Κνολ μετά από λάθος του Χολέμπας.

Σαντχάουζεν: Ρίμαν, Λινσμάιερ, Τιντ, Ζαμπάβνικ, Ουλμ, Σαουάτε, Χούμπνερ, Κίστερ, Στίστλερ, Λάις, Μπλουμ.

Ολυμπιακός: Μέγιερι (46' Ρομπέρτο), Παπάζογλου (61' Σαλίνο), Μανωλάς, Σιόβας (46' Μετζανί), Λυκογιάννης (61' Χολέμπας), Μασάντο (46' Ντομίνγκες), Ντε Βινσέντι (46' Σάμαρης), Ολαϊτάν (61' Βαϊς), Φετφατζίδης (61' Κάμπελ), Διαμαντάκος (61' Σαβιόλα), Μήτρογλου (46' Φέισα).
sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ