2013-08-02 01:07:04
Φωτογραφία για Φρενίτιδα παρανομιών στα Γιάννενα
Γράφει ο Ευάγγελος Λιβιτσάνος.

Η δημοτική αρχή Ιωαννίνων αντί να ασχοληθεί με την ασφάλεια των χιλιάδων παιδιών που... τον άλλο μήνα θα πάνε στη νέα τους τάξη, προσπαθεί (μέσω της εναντίον μου προσωπικής!!! επίθεσης) να τρομοκρατήσει σύσσωμους τους συμπολίτες της Κιάφας και της Βογιάνου ώστε να παραιτηθούν από την υπεράσπιση των παιδιών τους. 

Στην ένοχη σύγχυσή τους, είπαν πως πίσω από τις κινήσεις των χιλιάδων συμπολιτών για επιβολή της τεχνικής και ποινικής νομιμότητας ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ συμφέροντα, λες και κάποιος από εμάς έκρυψε ποτέ πως αγωνίζεται για το ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ των παιδιών του στην ασφάλεια, στο επίπεδο ζωής και στην περιουσία τους.

Η δημοτική αρχή είναι αυτή που πρέπει να απολογηθεί για τη φρενίτιδα των παρανομιών της που έχει σαν αποτέλεσμα την συντριβή του επιπέδου ασφάλειας όλων των Γιαννιωτών και επισκεπτών. Από τις Ανώτατες Ελεγκτικές Αρχές χαρακτηρίστηκε κακοδιοίκηση, που βλάπτει το Δημόσιο Συμφέρον και θέτει σε κίνδυνο τους μικρούς μαθητές
. Ας μας πουν επί τέλους για τα ευγενή κίνητρα των παρανομιών τους, γιατί το μυαλό όλων μας πάει στο χειρότερο Ισχυρίστηκαν πως όλα έχουν καλώς στην Κ. Μεσαρέ όπως και στις άλλες οδούς της πόλης (που έχει ενταχθεί και στο δίκτυο των …«πράσινων πόλεων»!!!). Ήδη από κάποιους παθόντες ξεκίνησε η συγκομιδή στοιχείων νομιμότητας των οδών που συνέβησαν τα θανατηφόρα ή βαριά δυστυχήματα (μη ξεχνάμε: 20 νεκροί το 2012 στο Λεκανοπέδιο). Αν προκύψουν ευθύνες, θα αναλάβουν ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ το κόστος οι υπεύθυνοι ή θα το μετακυλήσουν στον …Δήμο, δηλαδή σε όλους μας, όπως μετακύλυσαν το κόστος της παράνομης κατασκευής της Μεσαρέ, της Βογιάνου, της Γεννηματά κ.λπ.…;

Δεν καταδέχομαι να χαρακτηρίσω την προκλητικά συκοφαντική δήλωσή τους πως «ο κ. Λιβιτσάνος λέει ψέματα…». Το μόνο που ζητώ από τους διευθυντές των ΜΜΕ που την αναπαρήγαγαν είναι να δημοσιεύσουν, όπως πρέπει, την παρούσα απάντηση και τη συνημμένη καταγγελία για σωρεία αλλοιώσεων εγγράφων που στείλαμε προς τις ανώτατες ελεγκτικές αρχές της χώρας και της ΕΕ όπου αποκαλύπτουμε μέρος μόνο των παρανομιών. Όχι μόνο χάριν της δημοσιογραφικής δεοντολογίας μα κυρίως, νομίζουμε, χάριν της πόλης. Είναι κατεπείγουσα η ανάγκη κυκλοφοριακής μελέτης, που θα εκπονηθεί και θα εφαρμοσθεί από ειδικούς, μακριά από θανατηφόρα συμφέροντα. Τα ΜΜΕ έχουν τη δύναμη και πρέπει να την επιβάλλουν.

Με εκτίμηση

Ευάγγελος Λιβιτσάνος. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ