2013-08-02 20:05:23
Φωτογραφία για 22 Σεπτεμβρίου αρχίζει η Γ’ Εθνική!
150 (Photo credit: Wikipedia)Σε 50 ημέρες θα γίνει η σέντρα στην Γ΄ Εθνική κατηγορία (Football League 2), όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, ενώ λίγες εβδομάδες νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 2 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί η κλήρωση! 

Το ενδιαφέρον φυσικά θα είναι τεράστιο λόγω της συμμετοχής της ΑΕΚ, αλλά και ιστορικών ομάδων όπως η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομοσπονδίας αναφέρει: «Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι τα σωματεία που έχουν καταθέσει αίτηση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2013-2014, υποχρεούνται μέχρι την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013 να έχουν προχωρήσει στην εξόφληση των οικονομικών τους εκκρεμοτήτων προς την ΕΠΟ και τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων.

Επισημαίνεται ότι η ΕΠΟ θα ζητήσει από τις ΕΠΣ βεβαιώσεις εξόφλησης και σε περίπτωση οποιασδήποτε οφειλής τα σωματεία αυτά δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση που θα διενεργηθεί τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή, για τον καταρτισμό του αγωνιστικού προγράμματος. Την ίδια ημέρα θα ανακοινωθεί και η συγκρότηση των ομίλων στους οποίους θα συμμετέχουν τα σωματεία.

Η έναρξη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής Κατηγορίας έχει οριστεί για την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013».
Allinsports
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ