2013-08-03 02:39:31
Φωτογραφία για ΥΜΝΟΙ ΡΟΤΖΕΡΣ ΓΙΑ ΤΖΕΡΑΡΝΤ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Μπρένταν Ρότζερς σε συνέντευξή μίλησε για τον Στίβεν Τζέραρντ, τον Ολυμπιακό και την σπουδαιότητα του αγώνα του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς, είπε: «Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο ματς με δύο σπουδαίες ομάδες και για έναν τεράστιο παίκτη. Θα είναι μία αναμέτρηση αντάξια της πορείας του Στίβεν. Ο 'Στίβι' έχει δώσει ένα μεγάλο μέρος της ζωής του στο ποδόσφαιρο.

Είναι μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον κόσμο να τον ευχαριστήσει θερμά και να τον χειροκροτήσει. Θα είναι μία μεγάλη και σπουδαία ημέρα για έναν πολύ μεγάλο ποδοσφαιριστή και έναν τζέντλεμαν των γηπέδων και όχι μόνο.

Είναι δύσκολο το να περιγράψεις την προσφορά του Στίβεν με μία λέξη. Υπήρξε τόσο μεγάλη που δεν γίνεται. Η διαφορά των καλών παικτών με τους τεράστιους παίκτες είναι πως οι τεράστιοι κάνουν εκτός των άλλων και καλύτερους ως ποδοσφαιριστές τους συμπαίκτες τους.


Ο Στίβεν το έκανε αυτό. Ήταν ο παίκτης των μεγάλων αγώνων. Στην τουρ μας στην Ασία, έβλεπε κανείς το πόσο τον εκτιμά ο κόσμος και το πόσο χρόνο αφιερώνει εκείνος στην προσωπική επαφή. Είναι ένα μοναδικό ταλέντο ο Στίβεν.

Είμαι τυχερός που το είδα αυτό. Για μένα είναι η επιτομή της ψυχραιμίας και της ποιότητας ως παίκτης και ως άτομο. Είναι τόσα πολλά που μπορείς να πεις και να αναφέρεις για εκείνον.

Είναι φοβερός ως τύπος και εκπληκτικός ως παίκτης. Αντίθετα με άλλους που καλούν τους φίλους τους για να παίξουν μεταξύ τους εκείνος θέλησε να δώσει έναν δυνατό αγώνα με έναν καλό αντίπαλο, όπως ο Ολυμπιακός. Όλοι μας περιμένουμε πως και πως τον αγώνα

Ο Στίβεν εξάλλου όταν συζητούσαμε για την αναμέτρηση είχε ξεκαθαρίσει πως ήθελε μία αξιόλογη ομάδα για να τεθεί αντιμέτωπος. Επεδίωκε από την αρχή να αγωνιστεί σε μία ενδιαφέρουσα και καλή αναμέτρηση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ