2013-08-07 23:37:08
Φωτογραφία για Αρεσε στο πρώτο, έκατσε στο δεύτερο ο Ολυμπιακός
Καλός ο Ολυμπιακός στην πρώτη του παράσταση μπροστά στο κοινό του, όπου επικράτησε με 1-0 απέναντι στην Αντερλεχτ δείχνοντας ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο, σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια. 

Καλό το πρώτο ημίχρονο επιθετικά για τους "ερυθρόλευκους", μέτριος στο δεύτερο όπου για ένα ακόμα παιχνίδι φάνηκαν τα αμυντικά κενά. Πολύ κινητικοί οι Σαβιόλα, Κάμπελ, κορυφαίος ο Βάις.

Οι "ερυθρόλευκοι" μπήκαν πολύ δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες έχοντας ως κινητήριους μοχλούς τους ορεξάτους Βάις, Κάμπελ και Σαβιόλα. Το γκολ για τον Ολυμπιακό ήρθε έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Χολέμπας και καρφωτή κεφαλιά του Σιόβα για το 1-0 στο 14'. Η Αντερλεχτ έχασε και αυτή με τη σειρά της ευκαιρίες εκμεταλλευόμενη τα αμυντικά κενά του Ολυμπιακού, χωρίς ωστόσο να καταφέρει κάτι το ουσιαστικό.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δυο ομάδες δεν είχα ενέργεια με αποτέλεσμα το παιχνίδι να αναλωθεί στο κέντρο, παρά μπροστά από τις δύο εστίες, με εξαίρεση μια ευκαιρία του Φετφατζίδη στο 74'.

Ολυμπιακός: Μέγκιερι (Ρομπέρτο 45'), Μανιάτης (Σάμαρης 81'), Φέισα, Σαβιόλα (Φετφατζίδης 62'), Χολέμπας, Παπαδόπουλος (Μανωλάς 45'), Σιόβας (Μεντζανί 81'), Κάμπελ (Μήτρογλου 62'), Σαλίνο, Ντομίνγκες (Μασάντο 71'), Βάις (Φουστέρ 71')

Αντερλεχτ: Καμίνσκι, Κουγιατέ, Μπεμπά, Νούιτινκ, Ζιλέ, Μιλιβόγεβιτς, Κλιέσταν (Πρατ 57'), Λουκακού, Νάγιαρ, Σουάρες (Ατσεάμπονγκ 57'), Ντε Ζέου
sport.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ