2012-04-09 00:01:12
Φωτογραφία για ΟΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ... ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ!
Τα παιχνίδια των αριθμών και των συμπτώσεων είναι πολλά και παίζουν το δικό τους ρόλο Για τον Ολυμπιακό, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sday.gr", η ήττα από την Κέρκυρα απλά του χάλασε τη γιορτή και τα στατιστικά σερί.

Αναλυτικά:

Απομένει να δούμε αν η ιστορία θα επαναληφθεί όπως και πριν από τρια χρόνια με τον Βαλβέρδε να αποχωρεί (!) από τον Πειραιά.

Πως; Στις 12 Απριλίου του 2009 ο Ολυμπιακός έχασε για τελευταία φορά στο Φάληρο από επαρχιακή ομάδα. Ηταν με 0-1 από τη Λάρισα. Το γκολ ο Ζουράφσκι (54') στην εστία μπροστά από την Θύρα 7. Εκείνο ήταν το τελευταίο εντός έδρας ματς των "ερυθρολεύκων" για το πρωτάθλημα (29η αγωνιστική) το οποίο είχαν ήδη κατακτήσει.

Λίγο μετά ήταν (2/5) ήταν ο τελικός του κυπέλλου με την ΑΕΚ και αμέσως μετά ο Ισπανός τεχνικός έφυγε για πρώτη φορά από το λιμάνι.

Τώρα; Είναι παρά τέσσερις μέρες η ίδια ημερομηνία: 8 Απριλίου 2012. Ο Ολυμπιακός γνωρίζει και πάλι την πρώτη του εντός έδρας ήττα. Είναι μάλιστα η πρώτη στο Φάληρο από επαρχιακή ομάδα. Τότε η Λάρισα, τώρα η Κέρκυρα με το ίδιο σκορ (0-1) και μάλιστα με γκολ από σουτ στο δεύτερο ημίχρονο μπροστά από τη Θύρα 7.


Τότε, ο Ολυμπιακός είχε μείνει αήττητος, όπως και τώρα, δυο χρόνια στο γήπεδό του. Πριν το 0-1 από τη Λάρισα είχε χάσει 0-1 από τον ΠΑΟ στις 4/3/2007.

Ενας Ολυμπιακός που τελείωσε εντός έδρας τη χρονιά όπως την ξεκίνησε: Με ήττα 0-1. Η πρώτη ήταν από τη Μαρσεϊγ (με γκολ στην ίδια εστία από τον Λούτσο Γκονσάλες) και η δεύτερη και τελευταία φετινή πάλι με 0-1 αυτή τη φορά από την Κέρκυρα. Αριθμητικές θεωρίες και λεπτομέρειες που έχουν μόνο στατιστική σημασία.

Απομένει να δούμε αν θα επαναληφθεί η ιστορία και ο Βαλβέρδε πει για δεύτερη φορά αντίο στον Ολυμπιακό (είναι το πιθανότερο επί του παρόντος). olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ