2013-09-07 14:29:34
Φωτογραφία για Σκασμένος ο Ντούσαν Μπάγεβιτς
Σκασμένος είναι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ύστερα από την ήττα της Βοσνίας στο ματς με τη Σλοβακία με 1-0. 

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ δεν κατάφερε να βρεθεί κοντά στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών στη Ζένιτασα αλλά πληροφορήθηκε από πρώτο χέρι τι συνέβη στο παιχνίδι.

Ο Μπάγεβιτς θεωρεί ότι οι τρεις απουσίες βασικών της Βοσνίας αλλά και το γεγονός ότι έδειχναν να μπαίνουν σίγουροι για τη νίκη τους, υποτιμώντας τον αντίπαλο, είναι οι δύο βασικές αιτίες της ήττας. 

Ο Ντουσκο παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στα ποδοσφαιρικά πράγματα της Βοσνίας και είχε κατ' ιδίαν επικοινωνία με τους ανθρώπους της ομοσπονδίας. Όλοι πιστεύουν ότι θα παίξουν για τη νίκη στη Μπρατισλάβα την Τρίτη. Θα πρέπει ωστόσο να είναι σοβαροί και συγκεντρωμένοι από την αρχή.

Σε Έλληνα φίλο του είπε: «Το αποτέλεσμα ήταν για εμάς καταστροφικό αλλα πιστεύω ότι στην Μπρατισλάβα θα αντισταθμήσουμε το αποτέλεσμα. Έχουμε καλή ομάδα, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και είναι μεγάλη ευκαιρία για να βρεθούμε στη Βραζιλία.»

Ο Μπάγεβιτς δεν βρέθηκε στη Ζένιτσα την Παρασκευή γιατί είχε ταξιδέψει πριν μερικές ημέρες στην Βοσνία για να παραβρεθεί στα εγκαίνια του νέου σύγχρονου προπονητικού κέντρου των εθνικών ομάδων, στα οποίο έδωσαν το παρών ο Μισέλ Πλατινί και φυσικά ο Θεοδωρός Θεοδωρίδης.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ