2013-09-14 18:33:47
Φωτογραφία για Raikkonen στη Ferrari
Η Ferrari επιβεβαίωσε την επιστροφή του Kimi Raikkonen στην ομάδα από την επόμενη αγωνιστική σεζόν, υπογράφοντας συμβόλαιο με τον «iceman» για δύο χρόνια.

Ο Kimi Raikkonen πρόκειται να αφήσει τη Lotus στο τέλος της φετινής σεζόν για να γυρίσει πάλι πίσω στη Ferrari, από την οποία είχε αποχωρήσει το 2009, αφήνοντας τη θέση του στον Fernando Alonso. Τώρα, μετά από περίπου 5 χρόνια, ο «iceman» θα επιστρέψει στην «κόκκινη ομάδα» και θα κάτσει δίπλα από τον Ισπανό πιλότο, μιας και ο Felipe Massa είχε ανακοινώσει ότι δεν πρόκειται να βρίσκεται από το 2014 στην ομάδα της Ferrari. Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Φιλανδός αναφέρει πως θα παραμείνει στη νέα του ομάδα μέχρι το τέλος του 2016.

«Είμαι χαρούμενος που ξαναγυρίζω στη Scuderia, με την οποία είχα καταφέρει να κερδίσω και το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 το 2007» δήλωσε ο Kimi Raikkonen. Από την άλλη, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Stefano Domenicali, ανέφερε ότι διαισθάνεται πως είναι (ο Raikkonen) χαρούμενος, που θα επιστρέψει στο Maranello.

Κοντά στη μεταγραφή για τη Ferrari ήταν και ο Nico Hulkenberg, αλλά μετά τις τελευταίες εξελίξεις, σίγουρα θα αποτελεί δυνατό υποψήφιο για την κενή θέση που υπάρχει στην ομάδα της Lotus.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο αγάς
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο αγάς
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ