2013-09-17 11:20:24
Φωτογραφία για ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΜΕ ΜΑΣΑΝΤΟ;
Ο Ολυμπιακός ξεκινά το βράδυ της Τρίτης το φετινό ταξίδι του στο Τσάμπιονς Λιγκ, αντιμετωπίζοντας την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Καραϊσκάκη» και ο Μίτσελ φαίνεται πως έχει καταλήξει στην ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του στην αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Ο Ισπανός τεχνικός, όπως όλα δείχνουν, έχει επιλέξει διάταξη 4-4-2, παίζοντας δηλαδή με Σαβιόλα και Μήτρογλου στο αρχικό σχήμα, ενώ η ...έκπληξη του Μίτσελ «ακούει» στο όνομα του Πάουλο Μασάντο.

Οι εκτιμήσεις λοιπόν αναφέρουν ότι ο 50χρονος προπονητής των ερυθρόλευκων έχει αποφασίσει τη χρησιμοποίηση του Πορτογάλου μέσου στη βασική ενδεκάδα του Θρύλου και δίπλα του θα είναι (σε ρόλο κόφτη) ο Ανδρέας Σάμαρης. Ο Νταβίντ Φουστέρ θα έχει το ρόλο του αριστερού χαφ, ο Κάμπελ θα παίξει δεξιά με τους δύο ακραίος μέσους να έχουν εντολή από τον Μίτσελ να βοηθούν τους αντίστοιχους μπακ.

Σε ότι έχει να κάνει με την αμυντική διάταξη των ερυθρόλευκων, δεξί μπακ θα είναι ο Μανιάτης, στόπερ οι Μανωλάς – Σιόβας και αριστερό μπακ ο Χολέμπας, αν βέβαια δεν καταφέρει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις ο Μπονγκ. Τερματοφύλακας θα είναι ο Ρομπέρτο, που δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Βόμβα για το «My number one»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Βόμβα για το «My number one»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ