2013-09-24 21:47:51
Φωτογραφία για ΙΣΑ... ΓΙΑ ΟΛΑ!
Τη στήριξή του στον Μίτσελ, στο έργο που έχει για το «χτίσιμο» του νέου Ολυμπιακού εξέφρασε ο Πιέρ Ισά.

Ο αθλητικός διευθυντής των «ερυθρόλευκων», είχε την Τρίτη (24/9) συνάντηση με ρεπόρτερ των Πειραιωτών όπου συζήτησαν σε καλό κλίμα για όλα τα θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας, το οποίο τη φετινή σεζόν αποφάσισε να κάνει ολική ανανέωση του ρόστερ, με αποτέλεσμα να χρειάζεται χρόνος για να βρεθεί η κατάλληλη χημεία.

Μάλιστα, ο Νοτιοαφρικανός επεσήμανε πως ο Ολυμπιακός διαθέτει ένα μεγάλο επιτελείο που βρίσκεται δίπλα στον «αρχιτέκτονα» των «ερυθρόλευκων», Μίτσελ, προκειμένου να βοηθήσει να συνεχίσει το έργο του στην ομάδα του Λιμανιού. «Είμαστε εδώ για να τον βοηθήσουμε», φέρεται πως ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Πιέρ Ισά.

Ο 38χρονος παράγοντας στάθηκε στην ανανέωση του ρόστερ του Ολυμπιακού και πόσες δυσκολίες κρύβει μια ανάλογη κίνηση, μια και δεν είναι εύκολο να χτιστεί από την αρχή μία ομάδα
. Όπως επεσήμανε, στόχος των Πρωταθλητών και Κυπελλούχων Ελλάδας είναι να μπουν οι βάσεις για τα επόμενα χρόνια, μια και αποκτήθηκαν ποδοσφαιριστές που μπορούν να αποτελέσουν τον βασικό κορμό για τη συνέχεια, ενώ παράλληλα, τη δεδομένη στιγμή, οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν αξιόλογες λύσεις σε όλες τις θέσεις, με τον Πιέρ Ισά να εκφράζει την πίστη του στην ομάδα.

«Σημαντικός ο Αβραάμ»

Παράλληλα, ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, στάθηκε στην αναμενόμενη επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου στην ενεργό δράση. Ο Έλληνας άσος υπέφερε τις προηγούμενες εβδομάδες από έναν τραυματισμό στον αστράγαλο, ωστόσο, πλέον μετέχει στις προπονήσεις της ομάδας και άπαντες περιμένουν την επιστροφή του. Μάλιστα, ο Νοτιοαφρικανός χαρακτήρισε σημαντική την επάνοδο του δυναμικού άσου, καθώς αυξάνονται οι λύσεις στην άμυνα των Πειραιωτών, ενώ παίζει σημαντικό ρόλο και στα αποδυτήρια της ομάδας.

«Να κριθούν σε βάθος χρόνου»

Ακόμα, ο Πιέρ Ισά στάθηκε και στην κριτική που δέχονται μερικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας, όπως για παράδειγμα ο Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο μετά την παρουσία του στο δεύτερο ημίχρονο με την Παρί Σεν Ζερμέν, όπου «έχασε» στις δύο φάσεις που ο Τιάγκο Μότα σκόραρε στο «Γ. Καραϊσκάκης», λησμονώντας την προσπάθεια που κατέβαλε ο Έλληνας άσος στο πρώτο μισό του αγώνα.

Μάλιστα, όπως τόνισε πως υπάρχουν στην ομάδα ποδοσφαιριστές με μεγάλο ταλέντο σε νεαρή ηλικία και θα πρέπει να κριθούν σε βάθος χρόνου, όπως παράλληλα χρειάζεται υπομονή και για την είσοδο των Εντινγκά και Γιαταμπαρέ στην ομάδα, μια και οι δύο Αφρικανοί έφτασαν… τελευταίοι στην ομάδα του Πειραιά.

Με… αφορμή τους δύο μέσους, ο Νοτιοαφρικανός μίλησε για τη μεγάλη… μεταγραφική κινητικότητα το καλοκαίρι. Όπως υποστήριξε, στόχος του Ολυμπιακού ήταν η συμπλήρωση του ρόστερ πριν την ολοκλήρωση της προετοιμασίας, ωστόσο, από την στιγμή που το «παράθυρο» των μεταγραφών ήταν ανοιχτό μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, ήταν πολύ πιθανό να προκύψουν ευκαιρίες τις τελευταίες μέρες. Άλλωστε, τόσο ο Εντινγκά, όσο και ο Γιαταμπαρέ ήρθαν στον Πειραιά στη… δύση της συγκεκριμένης περιόδου.

Ο Αμαλφιτανό, ο Μολό και ο… Κάμπελ

Ακόμα, ο Πιέρ Ισά ρωτήθηκε για μερικές μεταγραφικές υποθέσεις που απασχόλησαν τους Πειραιώτες, όπως του Μοργκάν Αμαλφιτανό, για τον οποίο ο Ολυμπιακός προσπάθησε σε μεγάλο βαθμό για την απόκτησή του, αλλά αρχικά ο παίκτης και η σύζυγός του δεν ήταν θετικοί να έρθουν στην Ελλάδα, αλλά μόλις κάμφθηκε το συγκεκριμένο εμπόδιο, προέκυψε θέμα με την Μαρσέιγ, η οποία καθημερινά άλλαζε τις απαιτήσεις της, με αποτέλεσμα, οι «ερυθρόλευκοι» να μην μπορούν να… παίξουν το «παιχνίδι» των Μασσαλών.

Αναφορικά με τον Γιοάν Μολό, μεγαλύτερο εμπόδιο ήταν οι μεγάλες απαιτήσεις της Νανσί, η οποία ζητούσε… τρελά λεφτά για την παραχώρησή του, με αποτέλεσμα να… αναγκαστεί στο τέλος να παραχωρήσει και πάλι ως δανεικό τον παίκτη στην Σεντ Ετιέν. Η στάση της γαλλικής ομάδας ήταν αυτή που έφερε τον Τζόελ Κάμπελ στον Ολυμπιακό, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» στράφηκαν στον μέσο από την Κόστα Ρίκα, ενώ για τον Βάλτερ Γκαργκάνο, οι ετήσιες απολαβές του παίκτη ήταν απαγορευτικές για την ελληνική ομάδα. Τέλος, αναφορικά με τον Μοχάμεντ Σισοκό, ο 28χρονος άσος ζητούσε πολλά χρήματα για να έρθει στην πατρίδα μας, ενώ στα υπέρ του δεν ήταν το ιατρικό του ιστορικό, το οποίο… φρέναρε τους Πειραιώτες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Musa: Cydia tweak new free
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Musa: Cydia tweak new free
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ