2013-10-02 23:00:08
Φωτογραφία για Οι συμμαθητές μου με κορόιδευαν και με φώναζαν κοκαλιάρα
Μία από τις πιο αισθησιακές και άκρως αποκαλυπτικές της φωτογραφίσεις πραγματοποίησε η Ιρίνα Σάγιακ για λογαριασμό του V magazine.

Το διάσημο μοντέλο και σύντροφος του άσου των γηπέδων, Κριστιάνο Ρόναλντο, πόζαρε στο φακό του Σεμπάστιαν Φαένα και το αποτέλεσμα ξυπνά τις αισθήσεις!

Μάλιστα, η 28χρονη παραχώρησε και μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη, μιλώντας για την παιδική της ηλικία σε χωριό στη Ρωσία, αποκαλύπτοντας πως θεωρούταν το ασχημόπαπο του σχολείου της!

"Οι συμμαθητές μου με κορόιδευαν, επειδή ήμουν κοκαλιάρα και επειδή συχνά είχα παράξενα κουρέματα, μιας και με κούρευε η αδερφή μου" αναφέρει η Ρωσίδα καλλονή και συνεχίζει:

«Θυμάμαι όταν ήμουν 14 ήθελα να πάρω κάτι πολύ ψηλές μπότες που κόστιζαν 15 δολάρια. Αλλά δεν είχαμε χρήματα. Έτσι δούλεψα για 20 μέρες σε ένα νοσοκομείο, βάφοντας τους τοίχους, και τελικά έβγαλα τα χρήματα αυτά. Θυμάμαι ότι τα παιδιά στο σχολείο έλεγαν περιπαιχτικά: “Ποια είναι εκείνη η παράξενη κοκαλιάρα με τις ψηλές μπότες;”. Εμένα όμως δεν με ένοιαζε καθόλου η γνώμη τους…».

Βλέποντας, σήμερα, τη Σάγιακ οι συμμαθητές της μάλλον θα χτυπούν το κεφάλι τους στον τοίχο για την τότε συμπεριφορά τους!
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ