2013-10-07 01:59:06
Φωτογραφία για ΜΟΡΤΑΡΙ : ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες του στην Πινέιρος Σκάι, στις αναμετρήσεις τους με τον Ολυμπιακό, έμεινε ο Κλαούντιο Μορτάρι.

Οι Βραζιλιάνοι γνώρισαν την ήττα από τους πρωταθλητές ευρώπης και στους δύο αγώνες τους για το Διηπειρωτικό Κύπελλο, που έγιναν στο Σάο Πάολο. Παρ’ όλα αυτά ο προπονητής τους έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοσή τους, θεωρώντας πως -δεδομένου της διαφοράς δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων- ήταν ανταγωνιστικοί.

Αναλυτικά τα όσα είπε Για τη συμμετοχή της Πινέιρος Σκάι στο Διηπειρωτικό Κύπελλο: «Είχαμε δύο καλά παιχνίδια, ειδικά την Παρασκευή (04/10) και στο πρώτο μέρος του σημερινού (06/10) παίξαμε έτσι όπως θέλαμε. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τις εμφανίσεις μας στη διοργάνωση. Είχαμε τόλμη, αποφασιστικότητα, δεν φοβηθήκαμε τον Ολυμπιακό. Το σημαντικότερο είναι πως κατανοήσαμε τα όριά μας».

Για τη συνέχεια: «Τώρα, θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας, θέλουμε να πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα Αμερικής και να παίξουμε και πάλι του χρόνου στον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στη πρώτη θέση η ΑΕΛ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στη πρώτη θέση η ΑΕΛ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ