2013-10-16 14:53:15
Φωτογραφία για Χούμελς για Μπαρτσελόνα
Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί εκ νέου για ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Ματς Χούμελς, με τις τελευταίες πληροφορίες να θέλουν την Ντόρτμουντ πρόθυμη να αφήσει τον παίκτη να διαπραγματευτεί το καλοκαίρι του 2014.

Το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον διεθνή κεντρικό αμυντικό ήταν γνωστό από την περσινή περίοδο, ενώ και ο ίδιος είχε εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί κάποια στιγμή στους Καταλανούς.

Σύμφωνα με την "Bild" ο 25χρονος εξασφάλισε την άδεια των δευτεραθλητών Γερμανίας να προβεί σε διαπραγματεύσεις το ερχόμενο καλοκαίρι με τους "μπλαουγκράνα", οι οποίοι χρειάζονται ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση. Φύσει κεντρικούς αμυντικούς διαθέτουν μόλις τρεις- Πικέ, Πουγιόλ και Μπαρτρά-, αν και ο Μασεράνο, που χρησιμοποιείται σε αυτήν τη θέση, δείχνει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει. Επίσης, ο Πουγιόλ, επιρρεπής σε τραυματισμούς, διανύει το 36 έτος της ηλικίας του και βρίσκεται στη δύση της καριέρας του. Ο Χούμελς, λοιπόν, φαντάζει μια τόσο σημαντική όσο και αναγκαία προσθήκη. Για να τον αποκτήσουν, ωστόσο, πρέπει να καταβάλουν τη ρήτρα αποδέσμευσης που υπολογίζεται στα 26 εκατομμύρια ευρώ, καθώς το συμβόλαιό του εκπνέει τον Ιούνιο του 2017.

Από την άλλη, οι περσινοί φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, φέρονται να κοιτάζουν την περίπτωση του Φάμπιαν Σερ της Βασιλείας, με τους εκπροσώπους της ομάδας, όμως, να μην επιβεβαιώνουν το σχετικό ενδιαφέρον για τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ