2013-10-16 18:20:03
Φωτογραφία για Συνέντευξη Α. Λοβέρδου στοBHMA FM
Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να έχει στρατηγική συνεργασίας με τη Ν.Δ. Συνέντευξη του προέδρου της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα κ. Ανδρέα Λοβέρδου στο Ρ/Σ ΒΗΜΑ FM.

Για την επιστολή του προς το Μαξίμου για το ασφαλιστικό.

«Όχι. Αλλά περιμένω εντός των ημερών ότι θα έχω, διότι έχω φροντίσει να ενημερώσω ότι δεν είναι μια επιστολή για τα μάτια του κόσμου και έχω την εντύπωση ότι με κάποιο τρόπο, με απάντηση του αρμόδιου υπουργού, του υπουργού Επικρατείας ή κάποιου, θα έχω μια απάντηση επ’ αυτού και θα δοθεί και μια γενική οδηγία προς τα ασφαλιστικά ταμεία.»

Για την πρωτοβουλία των 58 και την Κεντροαριστερά

«Από το Σεπτέμβριο έχω ξεκινήσει μια πολύ καλή μέχρι στιγμής προσπάθεια συνεργασίας στο χώρο του πολιτικού κέντρου και του δημοκρατικού σοσιαλισμού με τη ΔΗΜΑΡ. Και αισιοδοξούμε ότι έως το τέλος του έτους, που δεν είναι μεγάλο διάστημα, θα είμαστε έτοιμοι να δημιουργήσουμε ένα μέτωπο πολιτικό, από κοινού.


Έχει ενδιαφέροντα σημεία (σ.σ.: το κείμενο των 58) και κάποιες υπογραφές, οι περισσότερες από αυτές, είναι ενδιαφέρουσες. Ωστόσο, υπάρχουν δύο θέματα. Το πρώτο είναι ότι στην πολιτική χρειάζονται καθαρές κουβέντες. Ούτε κουβέντες διά της πλαγίας ούτε δι’ αντιπροσώπου. Αν θέλει να κάνει κάποια πρόταση το ΠΑΣΟΚ, ας την κάνει. Αυτό που προκύπτει από το κείμενο, είναι μια αγωνία που συμμερίζομαι. Αν το ΠΑΣΟΚ έχει στο μυαλό του την ανάγκη για μια σύγκλιση στην Κεντροαριστερά, πρέπει να βγει και να το πει ευθέως. Και αυτό προϋποθέτει ότι θα ξεκαθαρίσει το ίδιο εάν είναι στρατηγικής σημασίας η συνεργασία του με τη Ν.Δ. Διότι δεν μπορεί τότε να παίρνει πρωτοβουλίες στο χώρο του κέντρου και της Κεντροαριστεράς. Δεν μπορεί να προσκαλεί, αλλά να προσκαλείται. Ή εάν η στρατηγικής σημασίας συνεργασία του είναι στο χώρο της Κεντροαριστεράς, οπότε εκεί θα ρίξει το βάρος του.» Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Φασισμός είναι ήδη εδώ...!!!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Φασισμός είναι ήδη εδώ...!!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ