2013-10-17 22:29:05
Φωτογραφία για Ισπανικές λαδιές στην Αμερική
Οι "μαφίες" που διαχειρίζονται τα υποπροϊόντα από την επεξεργασία της ελιάς, φαίνεται πως έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους (εκτός από την Ελλάδα) και στον Νέο Κόσμο (από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Κι ενώ οι επιστήμονες "χτυπάνε τις καμπάνες" ώστε να αποφεύγει ο κόσμος να χρησιμοποιεί στην διατροφή του το πυρηνέλαιο, (για να μη γίνουν (οι καμπάνες ) πένθιμες), το Κράτος -η το παρακράτος -με τους λαδιάρηδες αρμόδιους, κάνει τα στραβά μάτια επιτρέποντας στους επιχειρηματίες να το διαφημίζουν σαν υγιεινό υποκατάστατο του ελαιόλαδου!!!.

"Είναι πιο...ελαφρύ λένε", και κάνει καλό στη καρδιά.

Και φυσικά γνωρίζουν ότι η χημική επεξεργασία με τοξικούς διαλύτες, που χρησιμοποιούνται για να βγάλουν από τον πυρήνα "ξύγκι", το κάνει επικίνδυνο ακόμα και για ζωοτροφή.

Πολλοί που το ψάχνουν το "θέμα", αναρωτιούνται αν οι διακινητές πυρηνελαίου επιχορηγούνται από τις Φαρμακοβιομηχανίες (τους μεγάλους κερδισμένους).


Και για να δείτε το θράσος τους, διαβάστε τι τερατώδη ψέμματα γράφουν στη συσκευασία σε αυτό το Diamond Chef (πυρηνόλαδο) Pomace Olive Oil που διατίθεται στην αγορά της Αμερικής, προερχόμενο από την Ισπανία.

Ότι -τάχα μου- το περιεχόμενο προέρχεται από "απλή και κλασσική" διαδικασία έκθλιψης της ελιάς, με αποτέλεσμα να διατηρούνται όλα τα αγνά χαρακτηριστικά όπως η γεύση και το άρωμα.

Για το βράσιμο με ΕΞΑΝΙΟ (είδος βενζίνης) φυσικά ούτε κουβέντα.

Είμαστε όμως βέβαιοι ότι , ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ.Τσαυτάρης μόλις πληροφορηθεί την απάτη των συν Ευρωπαίων εταίρων μας, που προκαλεί αθέμιτο ανταγωνισμό σε μια αγορά όπως της Αμερικής όπου το Ισπανικό με το Ελληνικό ελαιόλαδο διεκδικούν μερίδιο, θα πάρει τον ομόλογό του στην Μαδρίτη και θα του τα ψάλει ένα χεράκι.

Αν βρει το καιρό βέβαια, γιατί τρέχει από φιέστα σε φιέστα ο...άνθρωπος euro-crimes.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ