2013-10-18 10:21:10
Φωτογραφία για Αλβανοί οι ληστές που σκότωσαν τον υπάλληλο στο βενζινάδικο!
Νεκρός από σφαίρες ληστών έπεσε λίγο πριν τις 21.00 το βράδυ της Πέμπτης (17-10-2013) 32χρονος υπάλληλος βενζινάδικου σε περιοχή των Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής.

Ο άτυχος άντρας βρισκόταν στο πρατήριο μαζί με τρεις και την κοπέλα του, όταν εισέβαλλαν δύο ένοπλοι ληστές και του ζήτησαν τις εισπράξεις της ημέρας.

Το χρονικό της στυγερής δολοφονίας

Με την απειλή καραμπίνας και μαχαιριού, απέσπασαν από τον 32χρονο υπάλληλο τις εισπράξεις της ημέρας (κατά πληροφορίες περίπου 400 ευρώ). Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες ζήτησαν περισσότερα χρήματα και αποφάσισαν να κλειδώσουν τόσο τον υπάλληλο όσο και τη φίλη του στο εσωτερικό της επιχείρησης προκειμένου να υποχρεώσουν τον πρώτο να τους παραδώσει κι άλλα χρήματα.

Κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, ένας από τους δύο δράστες πυροβόλησε εν ψυχρώ, από μικρή απόσταση, τον άτυχο υπάλληλο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα. Στη συνέχεια, έδεσαν τους τρεις φίλους και την κοπέλα του και διέφυγαν πεζή.


Οι συλλήψεις και οι ομολογίες των ληστών για τη δολοφονία που διέπραξαν

Οι φίλοι του θύματος κατάφεραν να λυθούν και να ειδοποιήσουν την αστυνομία. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες που απέφεραν καρπούς τα ξημερώματα. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία συνελήφθησαν δύο Αλβανοί, ηλικίας 22 και 26 ετών που ομολόγησαν τη δολοφονία που διέπραξαν. Πάνω τους βρέθηκαν και τα χρήματα που είχαν βουτήξει.

Ο θάνατος του άτυχου υπαλλήλου ήταν ακαριαίος. Αυτό διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε η σωρός του. Οι τρεις φίλοι του, προσπαθούν να συνέλθουν από το ισχυρό σοκ που υπέστησαν, ενώ η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από τη στυγερή δολοφονία.
πηγή
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ