2013-10-19 15:55:02
Φωτογραφία για ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ Ο ΜΠΕΓΚΙΤΣ...
Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Μπέγκιτς για τον αγώνα με την Γαλατασαράι (24/10), καθώς ο Σλοβένος συνεχίζει να αισθάνεται πόνους στην μέση και ακολουθεί την αποθεραπεία του. Δύσκολα θα καταφέρει να προπονηθεί μαζί με την ομάδα.

Ο Μίρζα Μπέγκιτς "κληρονόμησε" ένα τραύμα από το μακρινό ταξίδι του Ολυμπιακού στην Βραζιλία. Λόγω της πολύωρης πτήσης δημιουργήθηκε πρόβλημα στο μεγάλο κορμί (2.16 ύψος) του Σλοβένου σέντερ, με αποτέλεσμα να αισθάνεται έντονες ενοχλήσεις στην μέση του.

Ο παίκτης έκανε αποθεραπεία, έδειξε μία μικρή βελτίωση, αγωνίστηκε έχοντας κάνει ένεση κόντρα στον Παναθηναϊκό για μερικά λεπτά, αλλά αυτό είχε ως αποτέλεσμα η κατάσταση του ελαφρώς να χειροτερέψει. Ο Μίρζα Μπέγκιτς θα συνεχίσει την αποθεραπεία του και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δύσκολα θα καταφέρει να προπονηθεί μαζί με την ομάδα εντός της εβδομάδας.

Το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού θέλει να αντιμετωπίσει με προσοχή το πρόβλημα που έχει στην μέση του ο Σλοβένος σέντερ, ώστε ο παίκτης να ξεπεράσει πλήρως τους πόνους που αισθάνεται στο συγκεκριμένο σημείο. Υπάρχει η διάθεση να μην υπάρξει ρίσκο με την κατάσταση του παίκτη, ώστε να επιστρέψει απόλυτα υγιής στην αγωνιστική δράση.


Η συμμετοχή του στο ματς κόντρα στην Γαλατασαράι την Πέμπτη (24/10) στην Κωνσταντινούπολη κρίνεται αμφίβολη, ενώ είναι δεδομένο πως αν δεν καταφέρει να προπονηθεί μαζί με την ομάδα πριν το συγκεκριμένο παιχνίδι, τότε θα μείνει και πάλι εκτός αποστολής, σύμφωνα με το "redplanet.gr".
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ