2013-10-20 13:44:04
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΜΠΕΝΦΙΚΑ!
Ο στόχος... επετεύχθη στα Χανιά με τον Ολυμπιακό να κερδίζει με το ευρύ 1-4, παρόλο που για 65 λεπτά έχανε με 1-0, και να αποδεικνύει για άλλη μια φορά πόσο μεγάλη είναι η διαφορά του από τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος, με τους ποιοτικούς παίκτες που έχει στη διάθεσή του.

Αυτή τη φορά ο παίκτης που... "καθάρισε" για τον Μίτσελ ήταν ο Ντομίνγκεζ, ο οποίος μπήκε στην επανάληψη και άλλαξε την ομάδα, με σημαντικές βοήθειες από τις άλλες δύο αλλαγές, Κάμπελ και Μανιάτη, με τους ερυθρόλευκους να προσφέρουν και θέαμα.

Ο Μίτσελ, όπως ήταν φυσικό, δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος στο ημίχρονο βάζοντας τις φωνές στους παίκτες του για τον τρόπο με τον οποίον αγωνίζονταν και παίρνοντας και πάλι το ρίσκο να παίξει φουλ επίθεση από το 46' με την είσοδο των Ντομίνγκεζ και Κάμπελ και μοναδικό ανασταλτικό χαφ τον Σάμαρη. Ο Ισπανός τεχνικός είδε άσχημα πράγματα στο πρώτο 45λεπτο από την ομάδα του αλλά σίγουρα είχε και κέρδη από τον χθεσινό αγώνα και αυτά έχουν να κάνουν κυρίως με τον Αργεντίνο μέσο που φώναξε «παρών» μετά από πολύ καιρό.


Το μυαλό όλων πλέον βρίσκεται στην αναμέτρηση της Λισαβόνας εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα δώσει την Τετάρτη τον... πρώτο τελικό για τη δεύτερη θέση του ομίλου κόντρα στην Μπενφίκα, έχοντας την αγωνία για τον Χοσέ Χολέμπας. Με τον Μπονγκ ουσιαστικά off, το βάρος για την αριστερή πλευρά της άμυνας πέφτει στον διεθνή αμυντικό. Ο Παπάζογλου άλλωστε που έπαιξε χθες αριστερό μπακ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η μόνη λύση που θα έχει ο Μίτσελ αν δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Χολέμπας θα είναι ο Σαλίνο που στην Μπράγκα είχε παίξει 3-4 ματς αριστερά. Αυτό πάντως που έλεγαν χθες οι ερυθρόλευκοι ήταν πως δύσκολα θα μείνει εκτός ο Χολέμπας ακόμη και αν χρειαστεί να ζοριστεί.

Με πάγο στο γόνατο έφυγε χθες απο το γήπεδο ο Μανωλάς, όμως δεν φαίνεται να έχει κάτι το ιδιαίτερο, με τον Μίτσελ να καλείται να αποφασίσει για τον τρόπο που θα παρατάξει τον Ολυμπιακό στο «Ντα Λουζ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ