2013-10-27 20:08:49
Φωτογραφία για Βέροια -ΠΑΣ Γιάννινα 2-2
Ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε με δύο γκολ διαφορά, αλλά η Βέροια απάντησε πριν το ημίχρονο και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Με 10 παίκτες από το 69' οι φιλοξενούμενοι.

Καταιγιστικό ήταν το πρώτο ημίχρονο στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας, με τέσσερα γκολ (ειδικά αυτά των γηπεδούχων ήταν εντυπωσιακά), "δαιμονισμένο" ρυθμό, την μπάλα πάνω-κάτω και 7-5 τελικές (4-4 προς την εστία).

Ο ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε το σκορ μόλις στο 5': μετά από σοβαρό λάθος του Σιόντη που γύρισε την μπάλα στο... πουθενά, ο Ίλιτς έγινε κάτοχος, μπήκε στη μεγάλη περιοχή, ξεπέρασε τον Αναστασόπουλο και με ωραίο πλασέ έγραψε το 0-1. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, πάλι ο Ίλιτς ήρθε τετ-α-τετ με τον Αναστασόπουλο, αλλά αστόχησε.

Τελικά το δεύτερο γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 29', με τους παίκτες του ΠΑΣ να εκμεταλλεύονται έξυπνα το στήσιμο των παικτών της Βέροιας (ήθελαν να τους βγάλουν οφσάιντ, αλλά ατύχησαν), με αποτέλεσμα ο Ίλιτς να δώσει έτοιμο γκολ στον Κοροβέση που σούταρε ιδανικά.


Στο διάστημα αυτό, το παιχνίδι της Βέροιας χαρακτηριζόταν από πολλά λάθη, ενώ δεχόταν αλλεπάλληλες επιθέσεις από την ευάλωτη δεξιά της πλευρά.

Στο 32', όμως, μπήκε ξανά στο παιχνίδι, μειώνοντας με υπέροχο σουτ του Καλτσά, έπειτα από κόρνερ με πάσα έξω από την περιοχή. Η Βέροια "ανέβηκε" σε όλα τα επίπεδα και για ένα πεντάλεπτο πίεσε ασφυκτικά τους οπισθοχωρημένους Γιαννιώτες. Αποτέλεσμα, ήταν να φέρουν οι γηπεδούχοι στα ίσια το ματς στο 39', με ένα φανταστικό δυνατό σουτ του Μπαργκάν έπειτα από κακό διώξιμο του Κολοβέτσιου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τη Βέροια να πιέζει για να φτάσει σε ένα τρίτο γκολ, αλλά τα δύο σουτ, του Μπεν στο 48' και του Σισοκό στο 51', βρήκαν εμπόδιο τον Βελλίδη.

Από το 60' και έπειτα ο ΠΑΣ προσπάθησε να ισορροπήσει και τα κατάφερε, κλείνοντας διαδρόμους και προσπαθώντας να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, κυρίως με τον Ίλιτς. Όμως τα πράγματα εξελίσσονταν ανάποδα Στο 68' η Βέροια έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ, όταν ο Μρντάκοβιτς δεν μπόρεσε να σκοράρει μόνος του απέναντι στον Βελλίδη που μπλόκαρε. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Λίλα που μάρκαρε αντίπαλο του από πίσω και μετά κλώτσησε και τη μπάλα.

Με το αριθμητικό πλεονέκτημα στο τελευταίο εικοσάλεπτο, η Βέροια αύξησε την πίεσή της, αν και ο ΠΑΣ παρέμενε επικίνδυνος. Οι γηπεδούχοι βέβαια, είχαν τις δύο τελευταίες καλές ευκαιρίες: στο 85' ο Μπαργκάν εκτέλεσε απ' ευθείας φάουλ που έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βελλίδης απόκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Ζεζίνιο.

Το ματς έληξε όπως είχε διαμορφωθεί από το πρώτο μέρος, αφήνοντας και τις δύο ομάδες ανικανοποίητες...
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ολυμπιακός - ΟΦΗ 1-1
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ολυμπιακός - ΟΦΗ 1-1
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ