2013-10-28 23:36:07
Φωτογραφία για OXI στο NAI...
από τον Σωκράτη Τσουμελέκα

Καλημέρα. 28η Οκτωβρίου μέρα εθνικής παλιγγενεσίας. Γιορτάζουμε χάρη στις αποφάσεις του τότε άξιου Κυβερνήτη , του  Μπαρμπαγιαννη ,που τόλμησε να ορθώσει το ανάστημα της Πατρίδας στις απαιτήσεις της Ιταλίας. Ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή. Με παρελθόν γεμάτο πρόσφορα και αυτοθυσία ,πετυχημένος επαγγελματίας, οργάνωσε αμυντικά τη χώρα ,προβλέποντας το μέλλον . Μετά το ΟΧΙ στους δανειστές τόλμησε να πει ΟΧΙ και στους κατακτητές. Ικανότατος , στην οργάνωση , προετοίμασε το Έθνος ψυχολογικά και Υλικά. Έπλασε την νεολαία με γνώμονα τα εθνικά Ιδανικά ,σε νεολαία προσφοράς και θυσίας, προϋπόθεση αποδοχής της οποίας απόφασης για εθελοντική πρόσφορα ζωής με σκοπό την ατομική Ελευθέρια και Εθνική ανεξαρτησία. Απομόνωσε τους σφετεριστές και λαοπλάνους του σάπιου πολιτικού κατεστημένου, τοποθετώντας τους σε ύπατες θέσεις της νομοθετικής και εκτελεστικής εξουσίας .Έτσι επέβαλε κοινωνική ειρήνη και πέτυχε ευμάρεια , με πρωτοφανή ανάπτυξη , αποτέλεσμα των επαναστατικών μεταβολών σε εργασιακά και ασφαλιστικά ζητήματα.


Σήμερα; Είναι τόσο μακριά η εποχή και τόσο ομιχλώδης. Το κατεστημένο ,μετά το 74 , προμελετημένα διέγραψε την περίοδο .Η μεγάλη ιδέα αντικαταστάθηκε με την καλοπέραση και την ημιμάθεια. Η συνεχής κλωνοποιηση της εξουσίας, μέσο διατήρησης της ίδιας πολιτικής , στόχευε στην σημερινή υποτέλεια. Το ΟΧΙ δεν το είπε ο Δικτάτορας Μεταξάς αλλά ο Ελληνικός λαός διοχέτευαν από τα σχολικά εγχειρίδια και ΜΜΕ . Αυτός ήταν Γερμανόφιλος και αναγκάσθηκε . Δεν θα επικαλεσθώ τις ιστορικές τους ανακρίβειες αλλά την λογική .Κανείς δεν μπορούσε να τον αναγκάσει. Ξεχνάτε ότι δεν υπήρχε κοινοβούλιο .Το καθεστώς της 4ης Αυγούστου είχε αναστείλει τις εργασίες του. Οι αποφάσεις ήταν προσωπικές. Επομένως η οποία αντίδραση δεν είχε δυνατότητα επιβολής. Έπεσαν όμως στη δική τους παγίδα. Ας υποθέσουμε ότι έτσι είναι .Σήμερα που ο Λαός βροντοφωνάζει ΟΧΙ στους δανειστές εσείς γιατί είστε θιασώτες του ΝΑΙ;

Γιατί ; Είστε ατάλαντοι, προσκυνημένοι καλοπερασάκηδες, μέλη πατριαρχικού κατεστημένου που ανάκαμψε με την μεταπολίτευση. Ήταν το λάθος του καθεστώτος της 21ης Απριλίου που δεν απέδωσε δικαιοσύνη για τα οικονομικά και κοινωνικά σας εγκλήματα. Γι΄ αυτό πένης εγκατέλειψε την ζωή ,σε άθλια οικονομική κατάσταση τα μέλη της οικογενείας του. Έξη χρόνια ανώτατος αρχών . Για εσάς δεν θα γράψω. Είναι γνωστά.

Δυστυχώς ο Θεός της Ελλάδας έχει εκνευριστεί με την αγνωμοσύνη μας. Η επέμβαση του θα αργήσει να έλθει. Θα υποστούμε και τα δείνα της νέας πασοκικης αντιπολίτευσης για να βγούμε από την κρίση.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

soknew.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ