2013-10-29 11:13:06
Φωτογραφία για Ανυποχώρητοι οι διοικητικοί των ΑΕΙ
Νέα πενθήμερη απεργία για όγδοη εβδομάδα προκήρυξαν οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Αθηνών, του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου... και του Πανεπιστημίου Πατρών.

Μπορεί οι περισσότεροι υπάλληλοι να απογράφηκαν όμως οι γενικές συνελεύσεις τους αποφάσισαν να συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις.

Από την πλευρά τους οι πρυτάνεις αποφάσισαν τη σύγκληση Έκτακτης Συνόδου Πρυτάνεων, για την Τρίτη 5 Νοεμβρίου στις 10 το πρωί, στις εγκαταστάσεις του ΕΜΠ, στο Λαύριο.

Σύμφωνα με τους διοικητικούς υπαλλήλους του ΕΜΠ:

• Σήμερα στις 12:00 συμμετέχουν μαζικά στην κοινή συνέλευση των εργαζομένων ΕΜΠ και ΕΚΠΑ στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών.

• Αύριο στις 10:30 στην αίθουσα τελετών, καλούν σε Γενική Συνέλευση των Συλλόγων με αποκλειστικό θέμα την συνολική αντιμετώπιση ζητημάτων που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της απεργίας μας.

• Την Πέμπτη 31/10 στις 10:00, στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, καλούν σε κοινή εκδήλωση ‐ συζήτηση για τη διαθεσιμότητα των εργαζομένων των ΕΚΠΑ, ΕΜΠ, Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, Υπουργείο Πολιτισμού, ΟΛΜΕ, ΔΟΕ.

• Την Πέμπτη 31/10 στις 12:00, συμμετέχουν σε νέο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια.
dealnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ