2013-10-29 16:47:06
Φωτογραφία για Παπαδημούλης: Εμείς τους χτυπάμε στα ίσια όχι κάτω από τη ζώνη
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για τις πιθανές εκλογικές συνεργασίες, τα όσα είπε... ο Π. Καμμένος και ο Απ. Τζιτζικώστας για το ΠΑΣΟΚ καθώς και την πρόσκληση βουλευτών της Χ.Α στην παρέλαση.

«Η επόμενη κυβέρνηση θα είναι η με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ ή με κορμό τη Νέα Δημοκρατία. Ακόμα και αν επιτύχουμε τον στόχο της αυτοδυναμίας, εμείς θα επιδιώξουμε πολιτικές συνεργασίες αλλά με βάση το πρόγραμμα που ο ελληνικός λαός έχει ψηφίσει», σχολίασε αρχικά ο κ. Παπαδημούλης σχετικά με τις εκλογικές συνεργασίες και πρόσθεσε:

«Οι διαφορές με τα άλλα κόμματα είναι μεγάλες. Αλλά αν ο λαός με την ψήφο του δώσει εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι σαφές ότι γύρω από αυτό το πρόγραμμα, με λογικές συγκλίσεις και μετατοπίσεις θα πρέπει να γίνει η κυβέρνηση».

Όπως τόνισε ο κ. Παπαδημούλης, «θα αναζητήσουμε συνεργασίες και συγκλίσεις με πολιτικές δυνάμεις η με πρόσωπα που είναι διατεθειμένα να υπηρετήσουν το πρόγραμμα που ο Ελληνικός λαός θα έχει προτιμήσει με την ψήφο του», ενώ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές σχολίασε:


«Στα αυτοδιοικητικά, ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιδιώξει ευρύτερες συμμαχίες, επιδιώκοντας μια αλλαγή τοπίου στην αυτοδιοίκηση. Θέλουμε να δοθεί και πολιτικό μήνυμα, αντιφασιστικό, προοδευτικό, αλλά και να αλλάξουν χέρια οι διοικήσεις. Δεν θα περιοριστούμε στους δικούς μας. Θα είμαστε ερμητικά κλειστοί σε λαμόγια και σε λερωμένους».

Σχετικά με τον χαρακτηρισμό του ΠΑΣΟΚ ως «εγκληματική οργάνωση», από τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα καθώς και από τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου, «Στον ενικό», ο κ. Παπαδημούλης είπε:

«Και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ έχουν σοβαρές πολιτικές ευθύνες για σκάνδαλα. Άλλο αυτό και άλλο να αποκαλείς ένα κόμμα εγκληματική οργάνωση. Δεν συμφωνώ με την άποψη Τζιτζικώστα, Καμμένου και Χρυσής Αυγής. Εμείς χτυπάμε τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ στα ίσια και όχι κάτω από τη ζώνη».

Όσο για την πρόσκληση του Α. Τζιτζικώστα σε βουλευτές της Χ.Α για την στρατιωτική παρέλαση της 28ης οκτωβρίου, είπε:

«Ο κ. Τζιτζικώστας έκανε αυτή την ενέργεια από ψηφοθηρική σκοπιμότητα προς τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής στην κεντρική Μακεδονία».
dealnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΙ ΜΑΤΙΤΣ Ο ΖΕΣΟΥΣ...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΙ ΜΑΤΙΤΣ Ο ΖΕΣΟΥΣ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ