2013-10-29 21:38:07
Φωτογραφία για Ξεκουράζει Σίλντενφελντ ο Αναστασίου
Μια έκπληξη περιελάμβανε η ανακοίνωση της αποστολής του Παναθηναϊκού για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Εργοτέλη, καθώς ο Γιάννης Αναστασίου επέλεξε να ξεκουράσει και να δώσει ανάσες στον Σίλντενφελντ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το Σάββατο. Στην 20άδα ο Πράνιτς.

Ο Κροάτης μένει στην Αθήνα για να μην επιβαρυνθεί και να είναι ξεκούραστος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το Σάββατο στην Λεωφόρο.

Αλλωστε, ο Τριανταφυλλόπουλος εξέτισε την ποινή του και θα πάρει τη θέση του Σίφο στο κέντρο της άμυνας του Τριφυλλιού.

Ο Ντάνιελ Πράνιτς είναι έτοιμος και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή παίρνοντας την θέση του Θανάση Ντίνα, που επίσης θα μείνει στην Αθήνα.

Την 20άδα του Παναθηναϊκού απαρτίζουν οι Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Σπυρόπουλος, Νάνο, Μαρινάκης, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Μέντες, Λαγός, Ατζαγκουν, Αμπεΐντ, Ζέκα, Πράνιτς, Κλωναρίδης, Καρέλης, Μπεργκ και Φιγκερόα.

Στην προπόνηση της Τρίτης στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ολοκλήρωσαν με τελειώματα.

Σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Αποστολόπουλος, δεν προπονήθηκε ο Κουίνσι λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς και ατομικά γυμνάστηκε ο Πίντο λόγω ενοχλήσεων στο δεξί δικέφαλο.
sport.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ