2013-10-31 01:05:08
Φωτογραφία για Πως σχολιάζετε στο pestanea
Στο ιστολόγιο χρησιμοποιούμε το νέο σύστημα σχολίων Disqus

Το  σύστημα αυτό σχολιασμού προσφέρει στους αναγνώστες μας ένα μεγάλο αριθμό πλεονεκτημάτων:

Δυνατότητα να συνδεθείτε στο Disqus με τον λογαριασμό σας στο Facebook, Twitter, OpenID, Yahoo ή να εκφράσετε την γνώμη σας Ανώνυμα ως Guest.

Δυνατότητα να μοιραστείτε τα σχόλιά σας στο Twitter και Facebook

Δυνατότητα να επισυνάψετε μια εικόνα ή ένα βίντεο για το σχόλιό σας απλά με τη συμπερίληψη URL του, στο σχόλιό σας.

Δυνατότητα επιλογής Like σε κάθε σχόλιο.

Για να σχολιάσετε στο pestanea Γράψτε το σχόλιο σας πατώντας εκεί που λέει leave a message

Αν έχετε ήδη ένα Facebook, Twitter, google, OpenID, Yahoo λογαριασμό, μπορείτε να συνδεθείτε άμεσα

Διαφορετικά συνδεθείτε  Aνώνυμα/Guest (Θα παραμείνει ανοιχτό εκτός αν προκύψουν προβλήματα)

Ωστόσο, επειδή ενδεχομένως κάποιος, είτε επειδή δεν διαθέτει λογαριασμό σε κάποιες από τις προαναφερόμενες υπηρεσίες, είτε επειδή δεν επιθυμεί για διάφορους προσωπικούς λόγους να κάνει χρήση αυτής της επιλογής, υπάρχει η εναλλακτική λύση: Η εγγραφή στο  Disqus
. Απαιτείται μόνο ένα έγκυρο e-mail (καθώς φυσικά κι ένα όνομα χρήστη και κωδικός). Την εγγραφή μπορείτε να την κάνετε άμεσα εδώ: https://disqus.com/profile/signup/email/ (θα πρέπει να επαληθεύσετε το e-mail σας για να δημοσιεύονται τα σχόλια).

Η εγγραφή στο Disqus, σας δίνει την δυνατότητα να σχολιάζετε με το ίδιο ψευδώνυμο και χωρίς να χρειάζεται να κάνετε νέα εγγραφή, σε όλες τις ιστοσελίδες που χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο σύστημα σχολιασμού. Επιπλέον, δίνει την δυνατότητα στον χρήστη, της διαχείρισης των σχολίων του, καθώς και μια εικόνα της δραστηριότητάς του.

Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων, έτσι ώστε να ενεργοποιήσετε το σύστημα ειδοποίησης μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να ενημερωνόσαστε άμεσα κάθε φορά που υπάρχει ένα νέο σχόλιο στο άρθρο που εκφράσατε πρόσφατα τη γνώμη σας.

Φροντίστε να παραθέτετε επιχειρήματα σε χαμηλούς τόνους. Τα παράπονα σας ακούγονται και πέρα από τα όρια του ιστολογίου και δεν πρέπει να δώσουμε σε κανέναν το δικαίωμα να μας κατηγορήσει χωρίς λόγο.

Σε περίπτωση που αντιγράφετε κάποιο κείμενο από άλλη ιστοσελίδα, blog ή από κάποια άλλη έντυπη  πηγή να αναφέρετε παρακαλώ την πηγή του.

Οι συμμετέχοντες συμφωνούν να μην τοποθετούν δυσφημιστικό, προσβλητικό ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους του Ελληνικού κράτους.

Απαγορεύεται στα σχόλια

Οποιοδήποτε μήνυμα σχετικά με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού .H υποβολή σχολίων που σαν στόχο έχουν να δημιουργήσουν αντιδικίες, καυγάδες ή άσχημο κλίμα στις συζητήσεις του ιστολογίου.Να βρίζουμε ή να χρησιμοποιούμε λέξεις και φράσεις που προσβάλουν.Διαφημίσεις οποιουδήποτε είδους.

Παράκληση τα σχόλια στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ