2013-11-01 11:50:10
Φωτογραφία για ΦΡΑΓΚΟΣ : ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ... «ΚΛΟΥΒΙ»
Την πεποίθηση ότι ο παράγοντας έδρα θα δυσκολέψει αρκετά τον Ολυμπιακό στην αυριανή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο εξέφρασε ο Μιχάλης Φράγκος.

Το γεγονός ότι το αυριανό ματς διεξάγεται στη Λεωφόρο θα επηρεάσει σε ένα βαθμό τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι του με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο 23χρονος χαφ, ο οποίος κατάφερε να πετύχει δύο γκολ για λογαριασμό του Φωκικού κόντρα στους ερυθρόλευκους για το Κύπελλο και μίλησε για αυτή του την εμπειρία, ενώ στάθηκε και στους στόχους του συλλόγου της Football League.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Μιχάλης Φράγκος στο "sportculture.gr":

Ποιες ήταν οι εντυπώσεις σου από τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό;

«Πιστεύω πως τα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό ήταν πολύ χρήσιμα για εμάς. Παίξαμε με τον πρωταθλητή Ελλάδας και αυτό από μόνο του μας δίνει εμπειρίες. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί κατάφερα να σκοράρω δύο φορές. Παρά τις δύο ήττες, νομίζω πως μόνο καλά πράγματα προσέφεραν σε εμάς αυτά τα παιχνίδια».


Θεωρείς ότι είναι σημαντικό που η ομάδα σου σκόραρε 4 γκολ εις βάρος του Ολυμπιακού;

«Ασφαλώς. Είμαστε η μόνη ομάδα που καταφέραμε κάτι τέτοιο. Στο πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός έχει δεχθεί μόνο 3 γκολ κι εμείς που είμαστε ομάδα Β Εθνικής του βάλαμε 4. Φυσικά και είναι σημαντικό. Όλο αυτό είναι δείγμα όσων κάνουμε στην προπόνηση. Έχουμε επιθετική νοοτροπία, θέλουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο και νομίζω φάνηκε και στα δύο παιχνίδια του Κυπέλλου».

Ποια είναι η πρόβλεψη σου για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο;

«Αρχικά, εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να μη γίνουν επεισόδια. Η Λεωφόρος είναι μια δυνατή έδρα, είναι σαν “κλουβί”. Νομίζω ότι θα δυσκολευτεί ο Ολυμπιακός εκεί».

Ποιος είναι ο στόχος του Φωκικού τη φετινή χρονιά;

«Εμείς δεν έχουμε στόχους. Στόχος μας είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να παίζουμε για τη νίκη. Αυτό μας νοιάζει. Άλλωστε έτσι, μπορεί να έρθει πιο σίγουρα το επιθυμητό αποτέλεσμα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ