2013-11-08 12:20:08
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΤΟ «4Χ4» ΚΑΙ... ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΣΙΕΝΑ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!
Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία του στην Ευρωλίγκα απόψε κόντρα στη Σιένα στη Φλωρεντία (21:30, Δημόσια Τηλεόραση) και να διατηρήσει το αήττητό του φέτος για ενδέκατο σερί ματς!

Οι ερυθρόλευκοι στοχεύουν στο 4/4 στον τρίτο όμιλο της Ευρωλίγκας απέναντι στους Ιταλούς.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης θα έχουν κανονικά τον Βασίλη Σπανούλη στη σύνθεσή τους, αφού το ελαφρύ διάστρεμμα που είχε υποστεί στην προπόνηση της Τετάρτης ο αρχηγός δεν είναι ικανό να τον θέσει εκτός μάχης. Διαθέσιμοι είναι άπαντες, πλην των Μαυροειδή, Αγραβάνη, Παπαπέτρου και Χριστοδούλου οι οποίοι έμειναν στην Ελλάδα.

Έτσι οι«ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι και πάνοπλοι για ακόμα μία νίκη που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στο «ΤOP 16», αλλά και στην πρωτιά του ομίλου τους.

Το γεγονός ότι οι πρωταθλητές Ιταλίας είναι η μοναδική ομάδα του ομίλου χωρίς νίκη, σε καμία περίπτωση δεν προκαλεί εφησυχασμό στους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, που γνωρίζουν πως οι αντίπαλοί τους περιμένουν ένα παιχνίδι σαν και το αποψινό για να... αναστηθούν, έχοντας μάλιστα και έξτρα κίνητρο το γεγονός ότι παίζουν κόντρα στους πρωταθλητές Ευρώπης.


Το χωρητικότητας περίπου 5.500 θεατών «Νέλσον Μαντέλα» θα είναι κατάμεστο (θα υπάρχουν και αρκετοί Έλληνες φοιτητές).

Η Σιένα, στην οποία από την περσινή ομάδα έχουν απομείνει μόνο οι Χάκετ και Ρες, παραμένει ισχυρή στο ιταλικό πρωτάθλημα όπου έχει τρεις νίκες σε τέσσερα ματς και είναι πρωτοπόρος. Ο Μάρκο Κρέσπι, που προήχθη το καλοκαίρι στη θέση του πρώτου προπονητή, δεν ξέρει αν θα έχει στη διάθεσή του τον Τζος Κάρτερ, που προέρχεται από διάστρεμμα.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Πέρεθ Πιθάρο (Ισπανία), Λάτισεβς (Λετονία) και Λόπες (Πορτογαλία).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ