2013-11-20 18:17:10
Φωτογραφία για Ο ΜΟΡΑΜΠΙΤΟ ΑΝΑΛΥΕΙ ΚΑΙ... ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ!
Ο μάνατζερ της FIFA, Βιντσέντζο Μοράμπιτο βρέθηκε την Τρίτη στο Βουκουρέστι και παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση της Ρουμανίας με την Ελλάδα. Μάλιστα, μίλησε για τον επιθετικό του Ολυμπιακού Κώστα Μήτρογλου, για τον οποίο όπως αναφέρει, η χρηματιστηριακή του αξία κυμαίνεται στα 15 εκατ. ευρώ αυτή τη στιγμή.

«Βλέποντας την κόντρα της Ρουμανίας με την Ελλάδα μπορώ να πω ότι δίκαια πήραν το εισιτήριο για το Μουντιάλ οι Έλληνες. Ομάδα καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο, εξαιρετική στην αμυντική της λειτουργία και ένα ουσιαστικό κέντρο έτοιμο να βγάλει αντεπίθεση με Σαμαρά και Μήτρογλου», δήλωσε αρχικά για την αναμέτρηση ο Μοράμπιτο, για να κάνει στη συνέχεια ειδική μνεία στον «πιστολέρο» του Θρύλου.

«Ο επιθετικός αυτός είναι πολύ δυνατός, ικανός να κρατάει τη μπάλα και να ανεβάζει την ομάδα, ανελέητος μπροστά από την αντίπαλη εστία. Όποιος τον θέλει πρέπει να καταθέσει 15 εκατομμύρια ευρώ στον Ολυμπιακό και πιστεύω ότι μετά το Μουντιάλ θα τον δούμε στην Premier League».

Ο φορ των «ερυθρόλευκων» έχει τρελάνει φέτος όλο τον κόσμο και σκοράρει ακατάπαυστα κάνοντας πολλές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες να τον ορέγονται και να τον έχουν βάλει στο στόχαστρο τους για να τον αποκτήσουν. Αυτό επιβεβαιώνεται μάλιστα, και από την παρουσία του προπονητή της Ντόρτμουντ Γιούργκεν Κλοπ, χθες βράδυ στο Βουκουρέστι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ