2012-04-13 22:04:07
Φωτογραφία για Απελάθηκαν 55 αλλοδαποί
Το Τμήμα Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας προχώρησε χτες στην απέλαση άλλων πενήντα πέντε αλλοδαπών στις χώρες καταγωγής τους. Συγκεκριμένα η επιστροφή των αλλοδαπών υπηκόων Τουρκίας, Γεωργίας, Ιράκ, Μπαγκλαντές, Νιγηρίας, Κίνας, Ρουμανίας, Ολλανδίας, Βουλγαρίας και Αμερικής πραγματοποιήθηκε με εμπορικές πτήσεις από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με προορισμούς τη Κωνσταντινούπολη, την Τυφλίδα, το Ερμπίλ, τη Ντάκα, το Λάγος, τη Σαγκάη, το Βουκουρέστι, το Άμστερνταμ, τη Σόφια και τη Νέα Υόρκη αντίστοιχα.

Οι Αφγανοί έφυγαν με εμπορικές πτήσεις από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», για δεκαοκτώ από αυτούς με προορισμό τη Καμπούλ και για δύο με προορισμό τη Ρώμη.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρώτο τρίμηνο του 2012 πραγματοποιήθηκαν επιχειρήσεις επιστροφών από τις Υπηρεσίες Αλλοδαπών της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου επέστρεψαν συνολικά 1992 αλλοδαποί υπήκοοι στις χώρες καταγωγής τους.

Οι επιστροφές στις χώρες καταγωγής των αλλοδαπών πραγματοποιήθηκαν, είτε με εμπορικές πτήσεις και ειδικές πτήσεις charter από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», είτε οδικώς με λεωφορεία προς τις χώρες που συνορεύουν με την Ελλάδα. TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ