2013-12-06 13:39:36
Φωτογραφία για Έφυγε από κοντά μας ο Λουκάς Γιαννακούλης που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά το περασμένο Σάββατο 30 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια του ράλι Παλλάδιο
Η οικογένεια των Ελληνικών αγώνων πενθεί για την απώλεια του Λουκά Γιαννακούλη, που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής 6 Δεκεμβρίου 2013.

Ο Λουκάς γεννήθηκε στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 1960. Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και από το 1995 μετείχε στο διοικητικό συμβούλιο της κατασκευαστικής εταιρίας ΑΚΤΩΡ, καθώς και σε διοικητικές θέσεις άλλων εταιριών του Ομίλου. Λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού και των extreme sports, συμμετείχε σε δεκάδες αγώνες αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας, μεταξύ των οποίων και στη μεγάλη περιπέτεια Παρίσι-Ντακάρ.

Ο Λουκάς Γιαννακούλης τραυματίστηκε πολύ σοβαρά το περασμένο Σάββατο 30 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια του ράλι Παλλάδιο, όπου συμμετείχε στην κατηγορία των Ιστορικών Αυτοκινήτων, και από τότε νοσηλευόταν στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Αττικό με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, τις οποίες δυστυχώς δεν κατέφερε να ξεπεράσει.

Ο Πρόεδρος, η διοίκηση, τα μέλη της ΕΠΑ και τα στελέχη της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
autocarnet.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ