2013-12-10 04:45:19
Φωτογραφία για Φαν ντεν Μπρομ: Να πάρουμε εκδίκηση
Ο προπονητής της Άντερλεχτ, Φαν ντεν Μπρομ, τόνισε πως η Άντερλεχτ ήρθε στον Πειραιά για να πάρει εκδίκηση από τον Ολυμπιακό και όχι να... ξεφτιλιστεί. "Nα περιορίσουμε το παιχνίδι του Ολυμπιακού", σχολίασε ο Προτό.

Ο Γιον Φαν ντεν Μπρομ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τις αναμέτρησης του Champions League, τόνισε πως η ομάδα του δεν ήρθε στον Πειραιά για να εκτεθεί και επεσήμανε πως η Άντερλεχτ θα ψάξει εκδίκηση για την ήττα από τον Ολυμπιακό στις Βρυξέλλες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός των Βέλγων για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό σην αυλαία των ομίλων της διοργάνωσης:

Για το κίνητρο της Αντερλεχτ: "Δεν σημαίνει πως δεν έχει κάτι να πάρουμε ή να παίξουμε μετά Ευρώπη δεν θα αγωνιστούμε για τη νίκη ή δεν θα τα δώσουμε όλα. Στις Βρυξέλλες χάσαμε αλλά παίξαμε ένα πολύ καλό ματς. Από τα καλύτερα. Δεν έπρεπε να είχαμε χάσει. Αύριο θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Στο Βέλγιο είμαστε πίσω σε βαθμούς και χρειαζόμαστε τη νίκη για να αποκτήσουμε πιο καλή ψυχολογία για το πρωτάθλημα".


Για την 11άδα που θα παρατάξει: "Όντως. Έχει σχέση το προηγούμενο παιχνίδι. Ειδικά αφού παίξαμε καλά. Πάνω κάτω θα είναι αυτή η ομάδα. Να αναλογιστούμε τον τιμωρημένο Μπρούνο και ίσως κάποιες μικροαλλαγές για παίκτες με κόπωση".

Για το αν είναι αγώνας τιμής για τους παίκτες του: "Σίγουρα δεν θα πάμε να παίξουμε για να εκτεθούμε. Δεν θα παίξουμε για να... ξεφτιλιστούμε! Πρέπει να σκεφτούμε τον πρώτο αγώνα. Να τον δούμε ως μία εκδίκηση για το ματς εκεί που μας κόστισε πολλά. Είναι και για τους βαθμούς. Σίγουρα είναι και το οικονομικό όφελος. Όλα αυτά παίζουν ρόλο για την ψυχολογία των παικτών και για την συνέχεια".

Για αν υπάρχει ενδεχόμενο να αλλάξει η τακτική εκτός από τους παίκτες: "Όντως πρέπει να προσαρμοστείς σε κάθε ματς χωριστά. Δεν είναι όλα τα ματς τα ίδια. Με την Παρί όταν παίξαμε στις Βρυξέλλες μας... διέλυσαν. Στον επόμενο αγώνα στο Παρίσι αλλάξαμε τακτική και πήραμε αποτέλεσμα. Πάντα προσπαθείς για το καλύτερο για την ομάδα σου".

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό στο πρώτο ματς: "Νομίζω πως είναι το ίδιο συναίσθημα με τον Ολυμπιακό για το ματς με την Παρί. Που λέγατε εσείς πως ήταν πλασματικό σκορ το 1-4. Κάπως έτσι έμοιαζε το 0-3 για εμάς".

Για το φιλικό με τον Ολυμπιακό: "Όπως το είπατε. Ήταν φιλικό. Ήταν για προετοιμασία για να δούμε επίπεδο ομάδων για το Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν μπορείς να συγκρίνεις φιλικούς αγώνες με επίσημα ματς".

Προτό: "Nα περιορίσουμε το παιχνίδι του Ολυμπιακού"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο τερματοφύλακας της Άντερλεχτ, Σιλβιό Προτό, ενόψει του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό:

Για το αν η Αντερλεχτ έχει κίνητρο: "Πάντα έχουμε κίνητρο. Είμαστε επαγγελματίες. Πρέπει να δείξουμε ότι αξίζουμε να είμαστε εδώ. Στο πρώτο ματς χάσαμε άδικα. Θέλουμε να πάρουμε εκδίκηση για την ήττα μας στην έδρα μας".

Για την έδρα του Ολυμπιακού: "Έχω εμπειρία από τέτοιες έδρες. Έχω ζήσει παρόμοιες καταστάσεις. Ίσα ίσα μου δίνει κίνητρο για να είμαι ακόμα πιο καλός. Να δώσω τα πάντα".

Για τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας: "Είμαστε νέα ομάδα. Με νέους παίκτες. Μαθαίνουμε διαρκώς και σίγουρα δεν έχουμε τα μπάτζετ μεγάλων ομάδων για να τις κοντράρουμε".

Για το αν σκέφτεται ότι μπορεί να άλλαζε το σκορ αν έπαιζε εκείνος στο πρώτο ματς: "Είναι γελοίο και αστείο όλο αυτό. Δεν θέλω να μπαίνω σε αυτήν την διαδικασία. Στην θέση του συμπαίκτη μου και το εάν έκανα εγώ κάτι αλλιώτικο".

Για το αν βοηθάει η απώλεια του Μήτρογλου: "Σίγουρα ήταν καθοριστικός στον πρώτο αγώνα. Είναι πολύ μεγάλος παίκτης. Είμαι σίγουρος πως ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλούς παίκτες. Μπορεί να κάνουν την ίδια δουλειά με αυτόν και να είναι επικίνδυνοι. Εμείς θα κοιτάξουμε να περιορίσουμε το παιχνίδι του Ολυμπιακού και με αντεπιθέσεις ή ό,τι άλλο επιλέξει ο προπονητής να πάρουμε αποτέλεσμα".

Για το αν ήταν θέμα τύχης η νίκη του Ολυμπιακού στις Βρυξέλλες: "Ναι εάν δούμε τις ευκαιρίες που είχαμε και το χαμένο πέναλτι μπορούμε να πούμε πως είχαμε πιο πολλές φάσεις και έπρεπε να νικήσουμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει εμείς. Ο Ολυμπιακός με αντεπιθέσεις έβαλε τα γκολ και σκόραρε".
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ