2013-12-25 11:43:05
Φωτογραφία για ΠΟΥ... «ΠΟΝΤΑΡΕΙ» ΓΙΑ ΡΟΜΠΕΡΤΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Το ενδιαφέρον συλλόγων της Ευρώπης, όπως η Ίντερ, έχει προσελκύσει ο Ρομπέρτο, όμως στον Ολυμπιακό αισιοδοξούν πως μπορούν να κρατήσουν τον Ισπανό τερματοφύλακα.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ξεκινήσει τις επαφές με το γραφείο του Ζόρζε Μέντες, το οποίο έχει μέρος των δικαιωμάτων του.

Η υπόθεση του 27χρονου γκολκίπερ είναι, όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει, δύσκολη, αφού ανήκει στην Ατλέτικο Μαδρίτης και αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Ίντερ, παρακολουθούν την πορεία του, ειδικά μετά τις εμφανίσεις που έχει κάνει στο φετινό Champions League.

Παρόλα αυτά, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αισιοδοξούν ότι θα τα καταφέρουν και θα έχουν και την επόμενη περίοδο τον Ισπανό γκολκίπερ στο ρόστερ τους.

Μέχρι στιγμής από τις συζητήσεις που έχουν γίνει, η παραμονή του Ρομπέρτο μόνο ανέφικτη δεν έχει φανεί και έχουν δύο... «όπλα» που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στην παραμονή του.

Το ένα είναι ότι ο Ισπανός γκολκίπερ έχει δηλώσει πολλές φορές πως κατάφερε στην Ελλάδα να «σώσει» την καριέρα του, αφού έχει περάσει πολλά, ειδικά στην Μπενφίκα.

Το δεύτερο που έχει και μεγάλη βαρύτητα είναι ότι στον Ολυμπιακό ο Ρομπέρτο έχει «καπαρωμένη» τη θέση του βασικού και αυτό είναι που καμία ευρωπαϊκή ομάδα δεν μπορεί να του το εγγυηθεί.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ