2013-12-27 12:33:59
Φωτογραφία για ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ Ο... ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!
Στις 16 καλύτερες ομάδες του Champions League βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος κληρώθηκε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ένας από τους παίκτες που βοήθησε τα μέγιστα για να το πετύχει αυτό ο Θρύλος είναι ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος με το χατ τρικ του στον αγώνα με την Άντερλεχτ, βοήθησε τους ερυθρόλευκους να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στον όμιλο και να ξεκινήσουν τη φοβερή τους πορεία στο Champions League.

Σε συνδυασμό με την ικανότητά του να... χορεύει τις αντίπαλες άμυνες, ήταν φυσικό να του δοθεί ο χαρακτηρισμός ως... επικίνδυνος από την ιστοσελίδα "tuttomercatoweb.com", η οποία έχει κάνει αφιέρωμα στις ομάδες που συνεχίζουν στους "16" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Για τον Μήτρογλου το δημοσίευμα τονίζει. «Είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης του Ολυμπιακού. Σημειώνει πολλά γκολ έστω και αν το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι τόσο δυνατό όσο το Champions League», αναφέρει χαρακτηριστικά, με τους Ιταλούς να γνωρίζουν πάρα πολύ καλά από εκεί και πέρα μερικούς από τους παίκτες του Ολυμπιακού όπως οι «Σαβιόλα, Μιγκέλ Τόρες, Αλεχάντρο Ντομίνγκες, Βλάντιμιρ Βάις, Πάουλο Μασάντο και ο ταλαντούχος επιθετικός Μάρκο Σέποβιτς, που είναι γνωστοί και στο ιταλικό ποδόσφαιρο», όπως προσθέτουν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ