2012-04-16 20:03:52
Φωτογραφία για Η τρομακτική Pippa Middleton
Σίγουρα, η Pippa Middleton δεν είναι... άσχημη κοπέλα, αλλά δεν την λες και καλλονή. Και κατά τη γνώμη μας, ανάμεσα σε αυτήν και την αδερφή της, τη Δούκισσα του Cambridge, η δεύτερη υπερέχει ξεκάθαρα σε θέματα στυλ -η Pippa ακόμη παλεύει να βρει το προσωπικό της look, αντιγράφοντας την Kate, όχι πάντα με καλά αποτελέσματα.

Έτσι, στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση, στο πάρτι ενός φίλου της στο Παρίσι πριν από λίγες ημέρες, η Pippa επέλεξε ένα μακιγιάζ που δεν την κολάκευε καθόλου. Και δεν μιλάμε για τη χρήση glitter στα μάγουλα (άλλωστε, το πάρτι ήταν μασκέ με θέμα τον 18ο αιώνα), αλλά κυρίως την εμμονή της νεαρής Middleton να τονίζει με τόνους eyeliner τα μάτια της, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι το δυνατό της σημείο. Η Pippa, βλέπετε, έχει σακούλες κάτω από τα μάτια της, οι οποίες τονίζονται ακόμη περισσότερο από το μονότονο μακιγιάζ. Επίσης, η πλήρης απουσία σκιάς δεν χαρίζει βάθος, και το γεγονός ότι βάφει τόσο τις πάνω (οι οποίες δεν είναι ιδιαίτερα μακριές) όσο και τις κάτω βλεφαρίδες, δίνουν ένα γκροτέσκ αποτέλεσμα, που θυμίζει περισσότερο καρτούν παρά νεαρή της βρετανικής ανώτερης τάξης με αριστοκρατικές βλέψεις.

Τι μαθαίνουμε από το λάθος της Pippa; Το smoky eye πρέπει να γίνεται με τη συνδυασμένη χρήση σκιάς και eyeliner ή khol για να χαρίζει βάθος και ένταση στο βλέμμα. Επιπλέον, καλύτερα να αποφεύγουμε να βάζουμε στις κάτω βλεφαρίδες μάσκαρα, γιατί το αποτέλεσμα προσδίδει μερικά… χρονάκια.
fashionlove.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ