2014-01-15 14:39:44
Φωτογραφία για Στα υπόψιν της ΑΕΚ ο Καμπάνταης
Ο Λεωνίδας Καμπάνταης μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι και η περίπτωση του εξετάζεται για την Ένωση της Β' Εθνικής ώστε να πλαισιώσει τους Ντακόλ, Μπρέσεβιτς, Τσεβά και... ακόμα έναν.

Από το περασμένο καλοκαίρι, η περίπτωση του Λεωνίδα Καμπάνταη ενδιαφέρει την ΑΕΚ, ωστόσο το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής δεσμεύονταν με συμβόλαιο για ένα χρόνο στον Πανιώνιο δεν επέτρεψε στην ομάδα να προχωρήσει σε περαιτέρω κινήσεις.

Οι Λυμπερόπουλος και Δέλλας έχουν εξαιρετική άποψη για τον επιθετικό του Πανιωνίου καθώς υπήρξαν και συμπαίκτες και δεν αποκλείεται να του γίνει πρόταση επιστροφής, μετά την πρώτη  φιλολογική συζήτηση που υπήρξε μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Λεωνίδας Καμπάνταης θεωρείται μια εξαιρετική περίπτωση για τον χώρο της επίθεσης ο οποίος θα βοηθήσει την ΑΕΚ στη Β’ Εθνική πλαισιώνοντας τους Ντακόλ, Μπρέσεβιτς, Τσεβά και Αραβίδη, αν όλα κυλήσουν ομαλά για τον τελευταίο και πλέον αναμένεται η απόφαση των Κιτρινόμαυρων αν τελικά μετατρέψουν το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη σε επίσημη πρόταση.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι ο επιθετικός του Πανιωνίου ψηνόταν από το καλοκαίρι για την επιστροφή του στην ΑΕΚ και περίμενε το κάλεσμα του Δέλλα για να καλύψει μια θέση στην επίθεση της ομάδας.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ