2014-01-18 14:07:11
Φωτογραφία για ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΜΟΓΙΕΣ Ο... ΜΟΥΡΙΝΙΟ!
Ο Ζοσέ Μουρίνιο ζήτησε συγγνώμη από τον Ντέιβιντ Μόγιες, καθώς μέσα στη βδομάδα είχε τονίσει πως στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι ικανοποιημένοι με τον προπονητή των αντιπάλων του Ολυμπιακού στους "16" του Champions League (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Η Τσέλσι υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Κυριακή και ο Πορτογάλος μέσα στη βδομάδα ξεκίνησε τα... γνωστά mind games του, τονίζοντας ότι: «Η αίσθησή μου, η οποία βασίζεται στα χρόνια επικοινωνίας μου με τον Σερ Άλεξ και σε κάποιες πληροφορίες εκ των έσω, είναι ότι στη Μάντσεστερ Γιουνάτεντ δεν είναι χαρούμενοι, αλλά παραμένουν ήρεμοι».

Ο Ντέβιντ Μόγιες αποκάλυψε ότι ο Special One ζήτησε συγγνώμη, αλλά υποβάθμισε το θέμα, χρεώνοντάς το στην κακή ερμηνεία των όσων είπε. «Έχω δει τα όσα έχουν γίνει και έχω λάβει τη συγγνώμη από το τμήμα ΜΜΕ της Τσέλσι και από τον Ζοσέ. Στην πραγματικότητα νομίζω ότι ήταν κακή δημοσιογραφία».

Ο Σκωτσέζος τεχνικός ρωτήθηκε για τους λόγους που ο Μουρίνιο ζήτησε συγγνώμη, αλλά αρκέστηκε να απαντήσει: «Απολογήθηκε λόγω της κακής δημοσιογραφίας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ