2012-04-17 08:30:05
Φωτογραφία για Τρελά «γκάζια» σε Ματίας – Κουίνσι
Τα έχωσε o Φερέιρα σε Μπίαρσμιρ και Κουίνσι, που βλέποντας ότι δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο στον Παναθηναϊκό παίζει και τον ρόλο της διοίκησης Ο Φερέιρα παίρνει το όπλο του στην Παιανία και είναι αποφασισμένος να κυνηγήσει τους πάντες προκειμένου να προφυλάξει τον σύλλογο, τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά.

Ποιος είδε τον Ζεσουάλδο και δεν… φοβήθηκε στην τελευταία προπόνηση του Τριφυλλιού, ο οποίος περίμενε με άγριες διαθέσεις τους παίκτες του μετά το τριήμερο ρεπό που τους έδωσε για το Πάσχα.

Ο Βιτόλο ήταν ο μόνος απών, καθώς του έχει χορηγηθεί άδεια για προσωπικούς λόγους και αναμένεται να επιστρέψει σήμερα, ωστόσο για τους υπόλοιπους τα λουριά ήταν ιδιαίτερα σφιχτά.

Αρχικά, ο πρώτος που την πλήρωσε ήταν ο Κουίνσι Οβούσου, ο οποίος έκανε το λάθος μετά από τρεις ημέρες ξεκούρασης να αργήσει να εμφανιστεί στην Παιανία. Η προπόνηση ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 6 μ.μ., με τους παίκτες -ως είθισται- να είναι υποχρεωμένοι να δίνουν το «παρών» στην Παιανία τουλάχιστον μισή ώρα νωρίτερα.


Ωστόσο, ο Γκανέζος άσος πέρασε τις πύλες του προπονητικού κέντρου στις 6.05 μ.μ. σαν σίφουνας, και αφού άλλαξε στο αυτοκίνητο (!) εμφανίστηκε στις 6:08μ.μ στο γήπεδο. Έξαλλος μαζί του ο Πορτογάλος τεχνικός τον κατσάδιασε για τα καλά, λεγοντάς του μπροστά σε όλους:

«Τι ώρα είναι αυτή; Δεν ξέρεις τι ώρα έχουμε προπόνηση; Οι συμπαίκτες σου είναι βλάκες που ήταν στην ώρα τους; Θα έπρεπε να ντρέπεσαι με τη συμπεριφορά αυτή και την αργοπορία ειδικά μετά από τόσες μέρες ρεπό. Μπες και θα τα πούμε μετά...».

Ο Γκανέζος προσπάθησε να δικαιολογηθεί τονίζοντας στον 65χρονο προπονητή του πως έμπλεξε στην κίνηση, ζητώντας συγνώμη, όμως εκείνος όχι μόνο δεν δέχθηκε τη δικαιολογία του αλλά συνέχισε μαζί του και μετά την προπόνηση.

Σημειώνεται πως μετά την εξέλιξη αυτή είναι πολύ πιθανό ο Κουίνσι να χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα ενόψει του ματς με τον Αστέρα την Τετάρτη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός όμως όχι μόνο δεν σταμάτησε εκεί, αλλά συνέχισε ζητώντας εξηγήσεις από τον Ματίας Μπίαρσμιρ για την προσφυγή που κατέθεσε κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με τον Σουηδό να απολογείται στον προπονητή του μπροστά στους συμπαίκτες του.

Μπορεί οι μέτοχοι και οι διοικούντες την ΠΑΕ να απουσιάζουν, όμως προφανώς δεν συμβαίνει το ίδιο και με τον έμπειρο προπονητή που δείχνει να παίρνει στις πλάτες του το Τριφύλλι και να αναγκάζεται να παίξει όλους τους ρόλους, ακόμη κι αν δεν είναι… μέλος του ΔΣ

Αναλυτικά ο διάλογος που ακολούθησε:

Φερέιρα: «Ματίας, ισχύει ότι έχεις κάνει προσφυγή;»

Μπιάρσμιρ: «Ναι, κόουτς. Ισχύει»

Φερέιρα: «Εγώ από την πλευρά μου δεν έχω πρόβλημα. Απλά θα ήταν καλύτερο στην παρούσα φάση να δείξουμε ότι ασχολούμαστε μόνο με τα αγωνιστικά και ότι στηρίζουμε όπως μπορούμε την ομάδα. Αν είναι κάτι να κάνουμε, να το κάνουμε όλοι μαζί»

Μπιάρσμιρ: «Κόουτς, έπρεπε να διασφαλίσω τα χρήματα μου. Έχω υποχρεώσεις και δεν μπορούσα να περιμένω άλλο. Δεν υπάρχει όμως αγωνιστικό θέμα για εμένα, μπορείς να με χρησιμοποιήσεις όποτε θέλεις».

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει ενημερωθεί επίσημα για την προσφυγή του Μπίαρσμιρ, κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες, αν όχι σήμερα.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ