2014-01-22 18:30:11
Φωτογραφία για Ο Pattinson έπιασε... το σαπούνι
Πριν από χρόνια παραδέχθηκε ότι δεν είχε λουστεί για έξι εβδομάδες, ενώ παράλληλα κυκλοφορούσε η φήμη ότι αντιμετώπιζε σοβαρότατο πρόβλημα προσωπικής υγιεινής, όταν ένας συνεργάτης του από το Twilight διέδωσε ότι ο Robert Pattinson... βρωμάει!

Φαίνεται όμως πως η συνεργασία του με τον Dior του άλλαξε τη θεώρηση στη ζωή και ο ίδιος αποφάσισε να γυρίσει σελίδα και να... πιάσει το σαπούνι.

"Ήμουν ο τύπος του πλένω δόντια και κάνω ντους" δηλώνει σε συνέντευξή του σχετικά με τη διαφήμιση του γνωστού οίκου στη Wall Street Journal και φαίνεται πως συνέχισε τις καλές αυτές συνήθειες. "Δεν μπορώ να πω ότι τώρα φταίει η σχέση μου με τον Dior ή επειδή είμαι μεγαλύτερος, αλλά άρχισα να χρησιμοποιώ και ενυδατικό".

Και με ελαφρό σαρκασμό προσθέτει: "Έγινε μία προφανής αλλαγή στη ζωή μου".

Σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε ερωτηθεί αν πράγματι δεν είχε πλύνει τα μαλλιά του για έξι εβδομάδες και απάντησε: "Πιθανόν, δεν ξέρω, δεν βλέπω τον λόγο γιατί πρέπει κάποιος να λούζει τα μαλλιά του". Από τότε άρχισαν οι φήμες ότι ο Pattinson έχει πολύ κακή σχέση με το νερό και το σαπούνι!
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ