2014-01-25 11:26:07
Φωτογραφία για Την Τρίτη η δίκη του Πακιστανού που επιτέθηκε στη Μυτρώ - Σήμερα επιστρέφει στην Ελλάδα το κορίτσι
Η Μυρτώ, το κορίτσι που βιάστηκε και κακοποιήθηκε στην Πάρο, πήρε, όπως ήταν προγραμματισμένο, εξιτήριο από το νοσοκομείο της Βοστόνης, έπειτα από επτά μήνες νοσηλείας και επιστρέφει στην Ελλάδα Από εδώ και πέρα, θα συνεχίσει θεραπείες και πρόγραμμα αποκατάστασης σε ειδικό κέντρο στη Λάρισα.

Υπενθυμίζεται ότι η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη είχε υποβληθεί σε ειδική επέμβαση στις 10 Δεκεμβρίου που θα της επιτρέπει παροχέτευση ισχυρού μυοχαλαρωτικού (γάμα-αμινοβουτυρικό οξύ) μέσω της αντλίας baclofen.

Η επέμβαση ήταν επιτυχής με αποτέλεσμα το κορίτσι να μπορεί να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στην πατρίδα της. Ωστόσο, το εξιτήριό της καθυστέρησε για δύο ημέρες κι έτσι, αντί για Τετάρτη δόθηκε Παρασκευή, οπότε η Μυρτώ επιστρέφει στην πατρίδα της, μαζί με τη μητέρα της, σήμερα Σάββατο 25 Ιανουαρίου.

Η επιστροφή της, ως τραγική ειρωνία, συμπίπτει με την έναρξη της δίκη του Πακιστανού δράστη του βιασμού της την προσεχή Τρίτη 28 Ιανουαρίου στη Σύρο.

Ο δράστης της επίθεσης είχε καταρχήν δηλώσει ψεύτικη ηλικία -17 ετών- για να τύχει ευνοΪκότερης μεταχείρισης ως ανήλικος, αλλά στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι ψευδόταν και καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλακή για το συγκεκριμένο αδίκημα.

Ο Πακιστανός δράστης κρατείται στις φυλακές Γρεβενών και τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου θα μεταφερθεί στη Σύρο. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ