2012-04-17 17:34:12
Φωτογραφία για ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ... ΜΙΡΑΛΑΣ ΣΤΗΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ!
Ο Κέβιν Μιραλάς μπορεί να σκοράρει με διάφορους τρόπους και πολύ εύκολα. Ο Βέλγος στράικερ του Ολυμπιακού, έχει κάνει αίσθηση σε όλη την Ευρώπη με τα 19 τέρματα που έχει σημειώσει στη Superleague και έχει τραβήξει τα βλέμματα μεγάλων ομάδων του εξωτερικού, αλλά και διάφορων ειδικών που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο.

Στην ιστοσελίδα "bleacherreport.com", υπάρχει άρθρο που αναφέρει επτά παίκτες τους οποίους πρέπει να προσέξει ο τεχνικός της Λίβερπουλ Κένι Νταλγκλίς, προκειμένου να αποκτήσει κάποιον από αυτούς, ώστε η ομάδα να μην περάσει δύσκολο καλοκαίρι και η επόμενη σεζόν να μην συνοδευτεί από αποτυχία.

Σε αυτούς τους επτά παίκτες συμπεριλαμβάνεται ο ερυθρόλευκος Κέβιν Μιραλάς, με τον αρθρογράφο να προτείνει κατά κάποιον τρόπο τον Βέλγο, ώστε να τον έχει στα υπ' όψιν του ο Νταλγκλίς.

Οι υπόλοιποι παίκτες είναι οι: Αντρέι Γιαρμολένκο (Ντ. Κιέβου), Λουκ Ντε Γιονγκ (Τβέντε), Ματίας Σουάρεζ (Άντερλεχτ), Γιέλε Βόσεν (Γκενκ), Ντρίες Μέρτενς (Αϊντχόφεν) και Μπας Ντοστ (Χέρενφεν).


Όσον αφορά στο κείμενο του Μιραλάς, ο αρθρογράφος αναφέρει χαρακτηριστικά «Αποτέλεσε έκπληξη όταν ο Μιραλάς άφησε τη Σεντ Ετιέν για τον Ολυμπιακό. Ο άνθρωπος έχει ταλέντο στο σκοράρισμα και περίμενα κάποια άλλη μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης να τον αποκτήσει.

Δείχνει ακόμα το ταλέντο του σε συχνή βάση στη Superleague και λάμπει ακόμα με τον μαγικό αριθμό των 20 γκολ που έχει πετύχει φέτος. Ο Μιραλάς έχει πολλά κοινά στοιχεία με τον Γιέλε Βόσεν στον τρόπο με τον οποίο σκοράρει». olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ