2014-01-31 23:49:07
Φωτογραφία για Ευρωκαταστροφή...
από τον Σωκράτη Τσουμελέκα

Καταρρέουν καθημερνά. Τι συσκέψεις ,τι μυστικές συναντήσεις τι ασυναρτησίες όλα σε υπηρεσία διαχείρισης της Ευρωκαταστροφης. Είχαμε προβλέψει ότι η επόμενη συγκυβέρνηση θα είναι των μεγάλων συστημικών πόλων .

Όλα δείχνουν επιβεβαίωση. Όμως ο εχθρός κατεργάζεται τρόπους επιβίωσης. Οι ελιές πηγαινοέρχονται .Τι 58 , τι δεξιοί αντιμνημονιακοί ολοι σε υπηρεσία εξοστρακισμού της κατάρας των ποινικών ευθυνών , μέσω κατάργησης του 86 του συνάγματος, με επακόλουθο την βίαιη επιστροφή των κλεμμένων ΜΕ ΔΗΜΕΥΣΗ και ΟΧΙ ΣΥΝΕΝΕΣΗ. Εκεί και οι μαίανδροι του Εθνικού……..που η έλλειψη οπαδών είχε αντικατασταθεί με την δημιουργία τοπικών οργανώσεων με άγνωστη χρηματοδότηση. Ήταν στο κάλεσμα του Νικολόπουλου. Λες και το πρόβλημα είναι μνημόνιο ή όχι.

Το πρόβλημα είναι η διευρωπαϊκή διαπλοκή κεφαλαίου και κυβερνήσεων. Είναι ο διαμελισμός της Εθνικής κυριαρχίας και προσωπικής μας περιουσίας με σκοπό την δήμευση της από τα Εβραίικα πιράνχας του διεθνισμού. Οι συνδαιτυμόνες των ΛΕΣΧΩΝ , πιστά τους όργανα , το υπηρετούν . Στα μελλούμενα και η προδοσία με τα ΣΚΟΠΙΑ. Μια σύνθετη ονομασία να περιλαμβάνει τον Γεωγραφικό προσδιορισμό των « ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ» είναι αναγνώριση Εθνικής ταυτότητας. Αυτή δικαιολογεί πλήρως τις λυτρωτικές τάσεις σε βάρος της Ελληνικής Μακεδονίας. Ο στρατάρχης της Άνοιξης το κάνει γαργάρα. Συμπίπτει με την θέση του μελλοντικού συνδιαχειριστή προλειαίνοντας εύστοχα τις διαφορές. Έτσι με ευθύνη τους οι Γυφτοσκοποιανοι μετατρέπονται σε απόγονους του Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ……………ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

Έλληνες Συναγωνιστές δεν υπάρχει συστημική σωτηρία. Αναγκάστε τους να ξεβρακωθούν. Θα καταρρεύσουν σαν χάρτινοι πύργοι. Σκοπός η μείωση των ποσοστών τους σε αριθμό ΣΥΝΟΛΙΚΑ μικρότερο του 40%. Θα πέσει γέλιο .Η συγκάλυψη και ο διαμελισμός της εξουσίας θα είναι οι μόνοι τους πολιτικοί στόχοι. Απεμπόληση ευθυνών ,αλληλοσπαραγμοί και αλληλοκαρφώματα σε μεγάλες δώσεις γέλιου. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. ………ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

soknew.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ